bedemand-viborg-begravelse-bisaettelse-bedemand-per-rasmussen.jpg

Kresten Jensen

assistent 5

Kresten Jensen
Bedemandsassistent

Årgang 1940, bosat i Bjerringbro

Jeg har været bedemandsassistent i flere år. Efter at have været bestyrer på Grundfos Fritidscenter i 30 år gik jeg på efterløn i 2008. Og så var der lige pludselig tid og lyst til at kaste sig over noget andet.

Oprindeligt er jeg udlært smed og VVS-mand, men jeg kender Evan Haislund, der jo ejede bedemandsforretningen i Bjerringbro, før Bedemand Per Rasmussen tog over. Ham hjalp jeg engang imellem – faktisk også, mens jeg stadig arbejdede hos Grundfos. Og så er jeg blevet hængende.

Arbejdet som bedemandsassistent giver rigtig god mening for mig – jeg kan godt lide, at vi gør vores bedste for de pårørende. Og så er jeg glad for fleksibiliteten og det alsidige arbejde, hvor dagene ikke ligner hinanden.

Mine primære arbejdsopgaver er at hjælpe med ilægning og kørsel ved bisættelser, og så laver jeg forefaldende arbejde. Ved siden af jobbet, som jeg bruger ca. 10 timer om ugen på, spiller min kone og jeg musik på plejehjemmene i lokalområdet. Det er også en dejlig, livsbekræftende ting at foretage sig.

×