Din lokale Bedemand i Ans

Din lokale Bedemand i Ans

Når du skal begrave en af dine kære, er det alfa og omega, at du har tillid til den bedemand, der skal hjælpe dig med højtideligheden. Hos Bedemand Kjellerup-Ans får du professionel hjælp, samtidig med at du får en vejleder og en hjælpende hånd. Vi er de førende bedemænd i og omkring Ans, og vi vil, i samråd med dig, sørge for, at den sidste rejse bliver tilrettelagt på en måde, så den bliver helt i din og afdødes ånd.

Begravelse eller bisættelse i Ans

Begravelse eller bisættelse i Ans

Uanset om du og/eller afdøde ønsker en begravelse eller en bisættelse i Ans, og uanset om højtidligheden skal foregå i en kirke eller ej, kan Bedemand Kjellerup-Ans hjælpe dig. Vi hjælper dig med at sikre, at der er styr på alle detaljer, og ønsker du hjælp med alt det praktiske vedrørende en begravelse eller bisættelse i Ans, hjælper vi naturligvis også gerne med det.

Foretrækker du en traditionel begravelse, foregår det på den måde, at du udvælger den kiste, du synes bedst om, og herefter planlægger vi højtideligheden sammen. Vi hjælper gerne med det praktiske, hvis du ønsker det.

Foretrækker du bisættelse, vælger du også en kiste. Efter højtideligheden i eller omkring Ans bliver den brændt på f.eks. Silkeborg Krematorium, og asken, der bliver tilbage, bliver hældt i en urne. Herefter kan du vælge, om urnen skal sættes i et gravsted, eller om asken skal spredes over åbent vand.

Valg af bedemand

Når du skal vælge en bedemand i og omkring Ans, er Bedemand Kjellerup-Ans et oplagt valg. Her finder du bedemand Christina B. Husum, Henriette Bøgh Pedersen og Per Rasmussen, der alle er erfarne og professionelle bedemænd, og du er garanteret en respektfuld og følsom håndtering af dine og afdødes ønsker.

Sådan bruger du din bedemand i Ans

Hvis du ønsker, at Bedemand Kjellerup-Ans skal fungere som din bedemand i Ans, foregår det på den måde, at vi tager en indledende samtale, som kan finde sted hos dig eller hos os – det bestemmer du. I samtalen drøfter vi, hvad du gerne vil have os til at gøre, og om du selv vil stå for nogle aspekter i højtideligheden. Vi står bag dig i hele forløbet, uanset om du foretrækker en traditionel begravelse, en bisættelse og/eller askespredning og sørger for, at du får ro til at være i sorgen i den svære tid. Rent økonomisk sørger vi for at fastsætte en pris, som vi naturligvis overholder, så du ikke får nogle ubehagelige økonomiske overraskelser undervejs eller efterfølgende.

Besøg Bedemand Kjellerup-Ans

Besøg Bedemand Kjellerup-Ans

Hos Bedemand Kjellerup-Ans har vi en udstilling af både kister og urner i butikken, så kom ind forbi, hvis du gerne vil se fysiske eksemplarer, inden du vælger. Du er også altid velkommen forbi på Vestergade i Kjellerup til en uforpligtende snak.

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×