Din Lokale bedemand i Karup

Bedemand i Karup

Din lokale bedemand i Karup, Bedemand Per Rasmussen, der med mange års erfaring med begravelser og bisættelser i Karup, har en indgående indsigt i hvilke muligheder, traditioner og skikke mv, der gør en forskel til en smuk og mindeværdig afsked i Karup.

Bedemand Per Rasmussen har fokus på den værdige, indlevende, moderne, smukke og personlige begravelse eller bisættelse i Karup og kan vejlede i traditioner såvel som andre muligheder for at imødekomme ønsket om den helt personlige begravelse eller bisættelse. Vi har stor erfaring i arbejdet med både Karup kirke, Sdr. Resen Kirke og Dollerup kirke, og vi kan i trygge rammer formidle kontakten mellem præster og pårørende. Ønskes en højtidelighed uden kirkelig deltagelse har vi ligeledes en stor erfaring i vejledning herom inklusiv viden om hvorledes et begravelse eller bisættelse højtidelighed i så fald kan arrangeres.

Bedemand Per Rasmussen har mange års erfaring i at vejlede omkring Min sidste vilje, som grundlæggende omhandler det at tage stilling til hvorledes man ønsker fejringen af ens liv skal være når det er slut. Efterladte står ofte tilbage med beslutningerne om hvordan begravelse- eller bisættelse- ceremonien el. højtidligheden skal være, men ved at udfylde Min sidste vilje, har man selv mulighed for at påvirke disse beslutninger og nogle gange gøre det muligt for de efterladte at koncentere sig om sorgen, istedet for stillingstagning til praktiske beslutninger.

Kontakt os på telefon: 86 62 01 96

Send os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Google+ webside


Vis stort kort

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Bredgade 13 i Karup. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen.
På gensyn!

Karup Begravelse
Bredgade 13
7470 Karup

CVR: 37 68 01 68

Telefon 97 10 23 00

E-mail: mail@karupbegravelse.dk

Kontakt os via formluaren

×