dodsannoncer-viborg-afdoede.jpg

Dødsannoncer

Dødsannoncer Viborg – kontakt Bedemand Per Rasmussen

Det er normal praksis i Danmark, at et dødsfald oplyses via en dødsannonce. Hos Bedemand Per Rasmussen kan vi hjælpe med udformning af dødsannoncer i Viborg og omegn samt indrykning af dem i avisen.

Hvad er en dødsannonce?
En dødsannonce er en tekst i en avis og evt. online, der fortæller offentligheden, at der er sket et dødsfald. Det kunne f.eks. være i Viborg Nyt eller Viborg Stiftsfolkeblad, hvis dødsfaldet er sket i eller omkring Viborg. Ofte fremgår afdødes fødselsår, dødsdag og navnene på de nærmeste pårørende. Annoncen kan også indeholde et vers eller et citat, og ønsker man som pårørende at skabe opmærksomhed omkring begravelsen eller bisættelsen, kan tidspunktet for højtideligheden fremgå i dødsannoncen.

Hvornår indrykkes en dødsannonce?
Det er op til de enkelte pårørende at beslutte, om dødsannoncen skal indrykkes i avisen før eller efter højtideligheden, og om man ønsker at opfordre offentligheden til at undlade blomster og kranse, donere penge til et velgørende formål eller noget helt tredje.

Koster det noget at indrykke en dødsannonce?
Det koster penge at indrykke en dødsannonce. Prisen afhænger af annoncens størrelse (antal ord) og avisens oplag – ganske som ved traditionelle annoncer.

Deadlines for dødsannoncer
Når der skal indrykkes dødsannoncer, er det vigtigt at huske, at de fleste aviser, både de lokale og de landsdækkende, arbejder med deadlines. Dødsannoncen skal derfor helst udfærdiges så hurtigt som muligt, så den kan nå at komme med i avisen før bisættelse eller begravelse, hvis I ønsker det. Husk at læse korrektur, så navne og datoer står korrekt.

Takkeannoncer
Der er også nogle, der vælger at sætte en takkeannonce i avisen, når begravelsen eller bisættelsen er ovre. På den måde får alle de, der deltog ved højtideligheden eller sendte en blomst, en tak for venlig deltagelse – og du behøver ikke at ringe rundt eller sende takkekort ud, til hver enkelt deltager bagefter.

Kontakt Bedemand Per Rasmussen for hjælp til dødsannoncer, Viborg
Har du mistet en af dine kære, bor du i Viborg eller omegn, og har du brug for hjælp til at forfatte og/eller indrykke en dødsannonce, hjælper vi gerne hos Bedemand Per Rasmussen. Kontakt os på telefon 86 62 01 96 – vi svarer hele døgnet.

Se dødsannoncer her.

×