mine-sidste-aftaler-4.jpg

Mine sidste aftaler

Fremtidsfuldmagter, testamente & dødsbobehandling.

Mine sidste aftaler er Bedemand Per Rasmussens eget rådgivningshus, der udelukkende beskæftiger sig med dødsbobehandling, testamente og fremtidsfuldmagter.

Når sygdom og dødsfald indtræffer, står vi og vores nærmeste pårørende ofte i en vanskelig situation, hvor mange beslutninger skal træffes og mange dokumenter skal håndteres. Du og dermed dine pårørende kan hos Bedemand Per Rasmussen få hjælp til mange af de svære opgaver. Vi har ansat Lene Lund Bendix, der som konsulent udfører diverse juridiske opgaver for os. Lene er cand.jur. og har desuden en Master i International og Europæisk Skatteret. Lene har arbejdet i en dødsbobe-skatningsafdeling ved skattevæsenet og har desuden arbejdet i et advokatfirma med bl.a. dødsboer. Efter mange års ansættelse i Skat er Lene nu gået på pension, men vil gerne beskæftige sig med juraen, og hun har derfor valgt at indgå et samarbejde med Bedemand Per Rasmussen med henblik på at yde virksomhedens kunder service – særligt indenfor testamenter, fremtidsfuldmagter og dødsboer. 

Læs mere i vores brochurer.

Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os – det koster ikke noget at spørge. 

Telefon 86 62 01 96, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

×