personlige-smykker.jpg

Personlige smykker med fingeraftryk

Der er mange måder at mindes en person, du holder af. Et helt personligt smykke er et minde, der varer evigt. På smykket er et fingeraftryk fra den, du holder af, så du bærer den, du savner, med dig hver dag.

Et personligt minde

Det er som regel altid svært, når en af vores kære går bort. Uanset om dødsfaldet sker pludseligt, eller det sker på baggrund af længere tids sygdom, opstår der et tomrum og et stort savn. Derfor kan det være en trøst at have et fysisk minde om den, der ikke længere er her. Et helt unikt minde, du kan have hos dig hver dag med et personligt touch, der gør, at du er den eneste lige præcis dét smykke.

Personlige smykker

Det unikke fingeraftryk

Alle fingeraftryk er unikke. Noget, der er helt specielt og personligt fra menneske til menneske. Og med smykket kan du nu bære dette unikke præg fra din kære med dig, selv om døden har adskilt jer. Smykket er også en meget personlig og omsorgsfuld gaveidé, f.eks. til barnebarnet, der har mistet sin mormor, eller barnet, der har mistet en forælder.

Vedhæng med silhuet

Det er også muligt at bestille et vedhæng med silhuetten af den, du savner. Også her har du mulighed for at få trykt fingeraftrykket fra din kære på smykket. Har du mistet et barn, er det desuden muligt at få taget et aftryk af barnets fødder. Dette kan så bruges til dit smykke. Se udvalget af smykker nedenfor, eller se flere eksempler på unikke smykker hos Jewel Concept (åbner i et nyt vindue).

En omsorgsfuld og betænksom gaveidé

Smykket fås i flere forskellige modeller, så du kan vælge den, du synes bedst om. Er smykket til dig selv, eller måske til dit barn eller barnebarn? Enten som en smuk gestus eller som en betænksom smykkegave til konfirmationen, fødselsdagen eller afgangseksamenen, der signalerer, at den, I savner, altid er med jer.

Smykket består som udgangspunkt af et vedhæng formet som et hjerte, en stjerne, et firkløver, et kors eller en cirkel. Du kan også få lavet øreringe eller en ring. Vælg mellem sølv, guld eller hvidguld, så du får et smykke, der passer perfekt til modtageren. Du bestemmer selv, om du ønsker et eller to fingeraftryk på smykket.

Smykker hos Bedemand Per Rasmussen

Er du interesseret i et unikt smykke med et fingeraftryk fra afdøde, og du bruger Bedemand Per Rasmussen som din lokale bedemand, er det vigtigt, at I træffer en aftale om, at der skal fremstilles et smykke, og du derfor ønsker et fingeraftryk fra afdøde. Det er altså ikke noget, der sker automatisk.

Fingeraftrykket laves på et kort, som du modtager, og det kan du herefter bruge, som du ønsker. F.eks. til at få præget mønsteret på et smykke, få det lavet som en tatovering eller bruge det kreativt som f.eks. maleri eller kollage. Der er mange muligheder, og kun fantasien og kreativiteten sætter grænser.

Sådan bestiller du et unikt smykke

Hvis du ønsker at bestille et unikt smykke med et præget fingeraftryk fra Jewel Concepts, kan du gøre det gennem Bedemand Per Rasmussen. Så kan I sammen finde præcis den model, du ønsker, så du kan få et smukt smykke og et evigt minde.

Om Jewel Concepts

Virksomheden, der fremstiller smykkerne og står bag idéen, er hollandske Jewel Concepts, der blev grundlagt i 2009. De fremstiller håndlavede og helt unikke smykker med stor følelsesmæssig værdi for den, der bærer dem, da det prægede, unikke fingeraftryk afspejler den savnede og dermed skaber et bånd mellem bæreren og afdøde.

Alle, der køber et smykke fra Jewel Concepts modtager et certifikat, hvori der også er et kopi af det fingeraftryk, der er præget i smykket. Her vises det, hvilken del af fingeraftrykket, der er brugt i smykket – der er nemlig ikke plads til hele aftrykket, da det vises i forholdet 1:1.

Smykkerne fremstilles i Holland og udføres i massivt sølv eller guld. Der er stort fokus på kvalitet, autenticitet og personlighed – og innovation er ligeledes vigtigt hos virksomheden, der hele tiden udvikler nye idéer.

 

×