Kister og urner

Kundeudtalelser - Karup

Hvad koster en begravelse - Se priseksempler

Begravelse og bisættelse i Karup

Begravelse og bisættelse i Karup

Som den lokale bedemand i Karup ved vi, hvordan du som efterladt ikke blot står midt i sorgen over at have mistet en af dine kære. Du står også i en helt ny virkelighed, hvor der, oven i den måske altoverskyggende sorg, også er en lang række praktiske ting at forholde sig til. Mange af de opgaver kan løses af din lokale bedemand.

Ved dødsfald i eller omkring Karup kan du altid henvende dig til os hos Karup Begravelse. Her får du professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med begravelse og bisættelse, samtidig med at du får plads til at sørge og mindes. Kort sagt: Hos os er du i trygge hænder og vi lytter til jeres ønsker!

Dine lokale bedemænd i Karup og omegn

Det sidste farvel er en vigtig afsked, og vi hjælper med at gøre højtideligheden både smuk og mindeværdig. Det gør vi gennem respekt, kvalitet, nærvær og omhyggelighed.

Hos os er åbenhed og gennemsigtighed essentielt, og derfor udarbejder vi altid et helt uforpligtende prisoverslag. Vi kan hjælpe med at arrangere både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser ved dødsfald i og omkring Karup. I det omfang du ønsker det, ordner vi alt det praktiske omkring højtideligheden, og vi agerer naturligvis ud fra de ønsker du og/eller afdøde måtte have. Det giver dig plads til at være i sorgen og i en hverdag uden afdøde, uden du behøver at spekulere på, hvordan du skal danne dig overblikket over en begravelse eller bisættelse.

Hos Karup Begravelse møder du udelukkende erfarne, uddannede og professionelle bedemænd, der har været i branchen i mange år og har et godt lokalkendskab. Kig forbi på Bredgade 17, 7470 Karup, eller ring på telefon 97 10 23 00 – vi glæder os til at tale med dig.

Med venlig hilsen
Christina, Per og Henriette

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Bredgade 13 i Karup. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen.
På gensyn!

Karup Begravelse
Bredgade 13
7470 Karup

CVR: 37 68 01 68

Telefon 97 10 23 00

E-mail: mail@karupbegravelse.dk

Kontakt os via formluaren

Aftal møde med din lokale bedemand

Planlæg begravelse eller bisættelse her

Vi har døgnåbent - og er altid klar til at tage i mod dig/jer.

Jeres behov er vores vigtigste parametre

Det er ikke dyrere at bruge
en rigtig bedemand

Læs hvad vi varetager her.

×