Din lokale Bedemand i Balle

Din lokale Bedemand i Balle

Hvis du står over for at skulle begrave eller bisætte en af dine kære, og du har brug for en bedemand i Balle eller omegn, så er Bedemand Kjellerup-Ans din lokale bedemand.

Uanset om døden var ventet eller pludselig, kan det føles voldsomt, når en af vores kære tager herfra. Som din bedemand i Balle hjælper vi dig med at navigere i den første, svære tid efter et dødsfald – vi sætter lidt ’system’ i en tid, der er meget sorgfuld og turbulent og kan være svær at overskue. Vi støtter, lytter, vejleder og arrangerer i præcis det omfang, I som pårørende ønsker.

Vi har mere end 30 års erfaring samlet set, når det gælder begravelser og bisættelser i lokalområdet i Balle, og vi kender kirkerne, kapellerne og de lokale traditioner og skikke. Ved at benytte Balle Begravelsesforretning kan du være sikker på, at vi imødekommer både dine og afdødes ønsker på bedste måde, og at højtideligheden bliver en smuk og mindeværdig sidste afsked med nærhed og værdighed som de fremtrædende værdier.

Balle – begravelse

Er der sket et dødsfald, er en af de første ting, du skal tage stilling til, om afdøde skal begraves eller bisættes. Ved at vælge Bedemand Kjellerup-Ans som din lokale bedemand får du en bedemand, der kender alle de lokale kirker, kapeller, blomsterhandlere, egnede lokaler til mindesamvær mv. Så har du behov for hjælp til at arrangere blomster til kisten og/eller kirken, få trykt salmeblade, finde et sted at holde mindesamvær eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe.

Balle – bisættelse

Ved en bisættelse i Balle hjælper vi med at arrangere højtideligheden og finde ud af, om den skal være kirkelig eller borgerlig, hvor den skal holdes mv. Som jeres bedemand i Balle står vi for alt det relevante papirarbejde, hvis I ønsker det, og har I brug for vejledning i forhold til egnede steder at holde mindesamvær, pynt til kirken eller kapellet eller noget helt andet, hjælper vi som Balles begravelsesforretning også gerne med det.

Dine bedemænd i Balle

Dine bedemænd i Balle

Dine lokale bedemænd i Balle er Bedemand Kjellerup-Ans, som bliver varetaget af bedemændene Per Rasmussen, Henriette Bøgh Pedersen og Christina B. Husum. Alle sammen erfarne bedemænd med stort lokalkendskab og meget professionelle i sin tilgang til skellet mellem praktiske opgaver og sorg.

Hvis du har brug for en bedemand ved et dødsfald i eller omkring Balle, er du velkommen til at ringe til os på 86 88 19 32. Vi tager telefonen døgnet rundt. Du er også velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller at kigge forbi vores butik, der ligger på følgende adresse:

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×