Kister og urner

Kundeudtaleleser - Bedemand Viborg

Hvad koster en begravelse - Se priseksempler

Din lokale bedemand i Viborg og omegn

Din lokale bedemand i Viborg og omegn

Professionel og personlig rådgivning

I forbindelse med et dødsfald er der ikke kun sorgen at forholde sig til – der er også en del praktiske opgaver. Hos os er du som pårørende i trygge hænder når det gælder begravelse eller bisættelse i hele Viborg Kommune; vi ordner alt det praktiske i fred og ro og efter afdødes og jeres ønsker. Få en smuk og mindeværdig afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Den lokale bedemand

Vi er bedemanden der har lokal indsigt i Viborg, Bjerringbro eller omegn. Bedemanden der tager hånd om situationen og som kan gøre forskellen i en af livets svære situationer...så du får overblikket og lige nøjagtig den personlige afsked, som du ønsker.

Mere end 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med begravelser og bisættelser og vi har stor indsigt i skikke, traditioner og muligheder vedrørende begravelse eller bisættelse i Viborg, Asmild, Vindum, Løgstrup, Skals, Møldrup, Frederiks, Tjele, Hammershøj, Ørum, Gudenådalen, Bjerringbro, Gjern, Ulstrup og Rødkærsbro. Vi er medlemmer af Danske Bedemænd og alle eksaminerede bedemænd.

Skal det være en kirkelig eller borgerlig bisættelse i Viborg Kommune, kan vi vejlede i begge dele. Vi kan ligeledes rådgive om kommunale bisættelser i Viborg. Vi har også en stor erfaring indenfor andre trossamfund hvor der er andre begravelsesritualer, f.eks. Jehovas Vidner, Katolikker, Buddhisme mv.

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf. 86 62 01 96

Med venlige hilsener

Christina, Per, Britta og Jesper

Kontakt & åbningstider

Du kan altid komme i kontakt med os - også aften og weekend.

Ring på 8662 0196.

Vi kommer gerne ud og holder møde hjemme hos dig i vante omgivelser, men du er også velkommen i vores lokaler på Koldingvej 195 i Viborg.

Bedemand Per Rasmussen
Koldingvej 195
8800 Viborg

CVR: 37 68 01 68

Google+ webside

Send os en mail: mail@bmpr.dk

Kontakt os via formluaren

Aftal et møde med din lokale bedemand

Planlæg begravelse eller bisættelse her

Vi har døgnåbent - og er altid klar til at tage i mod dig/jer.

Jeres behov er vores vigtigste parametre

Det er ikke dyrere at bruge
en rigtig bedemand

Læs hvad vi varetager her.

×