Kister og urner

Kundeudtaleleser - Bedemand Viborg

Hvad koster en begravelse - Se priseksempler

Bedemand i Stoholm - Stoholm Begravelsesforretning

Stoholm Begravelse

Stoholm Begravelsesforretning ved Bedemand Per Rasmussen er din lokale bedemand i og omkring Stoholm. Det betyder, at vi rykker ud til dødsfald i hhv. Løgstrup, Mønsted, Daugbjerg, Sjørup, Haderup, Vridsted, Kjeldbjerg, Højslev, Dommerby, Sparkær, Hjarbæk – og selvfølgelig Stoholm. Her kan vi rådgive, vejlede og hjælpe omkring de praktiske opgaver, der altid følger med et dødsfald.

Ud over råd og vejledning kan vi hos Stoholm Begravelse også hjælpe med at arrangere en begravelse eller bisættelse – uanset om du ønsker en kirkelig eller borgerlig højtidelighed – i ovennævnte områder. Vi har et stort lokalkendskab og har derfor helt styr på eventuelle lokale skikke. Vi har desuden alle forudsætninger for at booke den kirke, du ønsker, rådgive om, hvor du kan bestille blomster mv. Ønsker du at få spredt asken af afdøde i skoven eller ud over havet, kan vi også hjælpe. Lige som vi kan hjælpe og vejlede hvis der er sket et dødsfald i udlandet.

Bestil dit personlige mindesmykke hos Stoholm Begravelsesforretning

Efter et dødsfald opstår der ofte et tomrum, hvor savnet af afdøde fylder meget. Her kan det være både trygt og gavnligt med et minde om afdøde. Hos Stoholm Begravelsesforretning ved Bedemand Per Rasmussen er det muligt at bestille et personligt smykke til minde om afdøde. Mindesmykket har et af afdødes fingeraftryk præget og er således et meget personligt minde, du eller øvrige pårørende kan bære dagligt – for evigt. Mindesmykket skal bestilles hos Stoholm Begravelse forud for bisættelsen eller begravelsen. Vælg mellem halskæde, fingerring mv. Du behøver ikke bestille smykket lige med det samme - optil 2 år efter dødsfaldet er det muligt at bestille et personligt smykke til minde om afdøde.

Mindeside hos Stoholm Begravelse

Et andet godt minde om afdøde er en mindeside online. Sådan en kan du få oprettet hos Stoholm Begravelsesforretning. Mindesiden fungerer som en form for digital dødsannonce, samtidig med at den kan bruges til praktisk information om begravelsen eller bisættelsen, mindeord fra venner, familie og bekendte samt meget andet. Det er et sted at mindes og sørge, og der er desuden mulighed for at uploade billeder, ’tænde et lys’ og skrive en personlig hilsen.

Mindestue hos Bedemand Per Rasmussen, Stoholm Begravelse

Det er ofte en trøst som pårørende at kunne mindes og tage afsked et neturalt sted, når der er sket et dødsfald. Hos Bedemand Per Rasmussen, Stoholm Begravelsesforretning tilbyder vi adgang til en mindestue i enten Kjellerup eller Bjerringbro, hvor I kan sige farvel i rolige omgivelser, helt privat. Ønsker I at afholde en borgerlig højtidelighed fra mindestuen, kan det også lade sig gøre. Det er jer som pårørende, der beslutter, hvordan afskeden i mindestuen skal være. Mens nogle ønsker at mindes i stilhed, foretrækker andre at synge, læse højt, lytte til musik eller blot være til stede sammen. Vi kan også arrangere en udsyngning, hvis I ønsker det.’

Kontakt Stoholm Begravelsesforretning ved Bedemand Per Rasmussen

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse i eller omkring Stoholm. Stoholm Begravelse kan være behjælpelig med alt det praktiske, og vi tager telefonen hele døgnet. Kontakt os for en indledende samtale, som kan afholdes enten i vores lokaler på Vestergade eller hjemme hos dig.

Bedemand Per Rasmussen

Vestergade 14
7850 Stoholm

Kontakt os på telefon: 97 54 11 00

Send os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Google+ webside

Kontakt & åbningstider

Ring gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Stoholm Begravelse
Vestergade 14
7850 Stoholm

Kontakt os på telefon: 97 54 11 00

Send os en mail: mail@bmpr.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Efter aftale.

Kontakt os via formluaren

Planlæg begravelse eller bisættelse her

Vi har døgnåbent - og er altid klar til at tage i mod dig/jer.

Jeres behov er vores vigtigste parametre

Det er ikke dyrere at bruge
en rigtig bedemand

Læs hvad vi varetager her.

×