Kister og urner

Kundeudtaleleser - Bedemand Kjellerup Ans

Hvad koster en begravelse - Se priseksempler

Velkommen til din lokale Bedemand i Kjellerup & Ans

Bedemand i Kjellerup & Ans

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, så er det alligevel en ekstrem hård belastning for de pårørende, og det kan være svært at overskue en række praktiske og juridiske detaljer, der følger.

Vores hjemmeside er skrevet som en hjælp til jer som pårørende.

Vi kan tilbyde jer hjælp til at komme lettest muligt igennem alle de praktiske problemer, og give plads til at tage en stille og fredelig afsked med afdøde.

Valget af bedemanden er et spørgsmål om tillid. Mennesker i sorg er ulykkelige og sårbare. De forhold gør, at bedemanden skal have en høj moral.

For i forbindelse med et dødsfald er der ikke kun sorgen at forholde sig til – der er også en del praktiske opgaver. Hos os er du som pårørende i trygge og ikke mindst professionelle hænder; vi ordner alt det praktiske i fred og ro og efter afdødes og jeres ønsker.

Få en smuk og mindeværdig afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Vi er den lokale bedemand i Kjellerup, Ans, Frederiks, Thorning, Ans, Grønbæk, Vinderslev, Grathe, Vium, Sjørslev, Levring, Hinge, Nørskovlund, Vinderslev, Serup, Lemming, Sinding, Sejling, Kragelund og Engesvang.

Vælger I os som jeres bedemand kan vi garanterer at vi har respekt for, at vi alle er forskellige og vi anvender vores erfaring til at spørge, lytte og rådgive professionelt omkring en smukt og ikke mindst mindeværdig afsked. Vi kan ud fra jeres ønsker og behov hjælpe ned til mindste detalje - og altid indenfor de økonomiske rammer, vi aftaler på forhånd.

Vi har mange års erfaring  og kan vejlede hvad enten der er ønsker om en kirkelig eller en borgerlig begravelse eller bisættelse.

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf.: 86 88 19 32

Med venlige hilsener

Christina, Henriette og Per

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

Aftal et møde med din lokale bedemand

Planlæg begravelse eller bisættelse her

Vi har døgnåbent - og er altid klar til at tage i mod dig/jer.

Jeres behov er vores vigtigste parametre

Det er ikke dyrere at bruge
en rigtig bedemand

Læs hvad vi varetager her.

×