Din lokale Bedemand i Kjellerup

En begravelse er en af de sværeste begivenheder i livet at planlægge. Derfor er det vigtigt at føle, at du er i trygge hænder. Hos Bedemand Kjellerup-Ans får du erfarne bedemænd, der guider dig sikkert gennem alle beslutninger, så højtideligheden bliver tilrettelagt præcis, som du gerne vil have den. Hos din bedemand i Kjellerup fastsætter vi en pris fra begyndelsen og er tro mod vores aftaler, så du ikke får nogle ubehagelige økonomiske overraskelser, når begravelsen er overstået.

Bisættelse i Kjellerup

Ved en bisættelse bliver kisten brændt på et krematorium efter selve højtidligheden, og asken bliver hældt i en urne. Kisten bliver altså ikke sænket i jorden på kirkegården som ved en begravelse. Når bisættelsen sker i Kjellerup, bruger vi bl.a. Silkeborg Krematorium. Urnen kan enten sættes i et gravsted, eller asken kan spredes i skov eller over åbent vand, alt efter hvad afdøde og du som pårørende ønsker. Hvis du er tvivl om valg af kiste og/eller urne, hjælper vi meget gerne med at vejlede.

Uanset om du foretrækker en begravelse eller en bisættelse fra Kjellerup, kan vi stå bag jer i hele processen. Hos Bedemand Kjellerup-Ans fungerer vi både som rådgivere, koordinatorer, planlæggere og udførende kræfter, så højtideligheden bliver præcis, som du og den afdøde har ønsket.

Mindestue i Kjellerup-Ans

I vores Mindestue har du/I mulighed for, som pårørende, at sige det sidste farvel og mindes din/jeres kære i rolige omgivelser.

Som pårørende kan du/I tage jer præcis så lang tid til at sige farvel, som der er behov for.

Der er højtalere til fri afbenyttelse, så der evt. kan afspilles musik.

Stolegruppen hvor der er mulighed for at drikke kaffe. 

Bedemændene i Bedemand Kjellerup-Ans

Bedemændene i Bedemand Kjellerup-Ans

Når du skal bruge en bedemand i og omkring Kjellerup, er det oplagte valg Bedemand Kjellerup-Ans, hvor Christina, Henriette og Per vil tage hånd om dine og afdødes ønsker på professionel og respektfuld vis.

Det kan Bedemand Kjellerup-Ans hjælpe med.

Beslutter du dig for, at det er Bedemand Kjellerup-Ans, der skal varetage opgaven som din bedemand i Kjellerup, begynder vi med en samtale hos os eller hos dig, alt efter hvad du foretrækker. Samtalen afdækker, hvad du ønsker, vi skal stå for; Om det udelukkende er de helt praktiske opgaver omkring kiste og/eller kirke, eller om du også ønsker hjælp til at tilrettelægge hele højtideligheden, uanset om der er tale om begravelse eller bisættelse. Vi har lang erfaring i alle aspekter af højtideligheden og hjælper hellere end gerne, så du kan få hjælp og tryghed i en svær tid.

Du er meget velkommen hos Bedemand Kjellerup-Ans til en uforpligtende snak. Du finder os på Vestergade i Kjellerup, hvor du også kan se de kister og urner, vi har i vores sortiment.

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×