Din lokale Bedemand i Thorning

Din lokale Bedemand i Thorning

Noget af det vigtigste, når du netop har mistet en af dine kære og står over for valget af en bedemand, er, at du har tillid til vedkommende. Hos Bedemand Kjellerup-Ans, der er de førende bedemænd i og omkring Thorning, får du både professionelle og erfarne bedemænd, der optræder respektfuldt og helt i henhold til dine og afdødes ønsker.

Dine bedemænd i Thorning er Christina B. Husum, Henriette Bøgh Pedersen og Per Rasmussen – erfarne folk, der har arbejdet i branchen i lang tid og håndterer alle henvendelser med respekt og den følsomhed, der kræves i en svær og sårbar tid. Sammen kan vi arrangere en højtidelighed, der falder i afdødes ånd.

Bisættelse eller begravelse i og omkring Thorning

Bisættelse eller begravelse i og omkring Thorning

Bedemand Kjellerup-Ans har stor erfaring med alle former for højtideligheder, så uanset om du ønsker en bisættelse eller begravelse i og omkring Thorning, kan vi hjælpe dig. Vi kan sammen tegne de store linjer vedrørende højtideligheden, eller vi kan hjælpe dig med at planlægge i detaljer – det er helt op til dig, og hvor meget du selv ønsker at være involveret.

Vi har et stort udvalg af kister og urner, og som en af de få bedemænd i området omkring Thorning har vi en udstilling i butikken i Vestergade, hvor du altid er velkommen til at komme forbi og kigge på og få en fornemmelse af sortimentet. Vi har både helt enkle og ornamenterede kister, og vi har også urner, til dig, der foretrækker en bisættelse. Og uanset om du ønsker en kirkelig eller ikke-kirkelig højtidelighed, kan vi hjælpe dig med hele forløbet. Også hvis du gerne vil have asken fra en bisættelse spredt i skoven eller over åbent vand.

Valg af bedemand i Thorning

Valg af bedemand i Thorning

Når Bedemand Kjellerup-Ans er din bedemand, indleder vi samarbejdet med en samtale, hvor vi finder frem til, hvilke ønsker du og/eller afdøde måtte have. Samtalen kan afholdes på vores kontor tæt på Thorning eller hjemme hos dig – det er helt og holdent op til dig, og hvad du har det bedst med. I begyndelsen af forløbet sørger vi for at fastsætte en pris, som er den, du kan forholde dig til – vi overholder altid vores aftaler, og der bliver ingen ubehagelige økonomiske overraskelser efterfølgende, når du først er gået ind på den indledende pris.

Besøg os i Kjellerup

Bedemand Kjellerup-Ans ligger i Vestergade i Kjellerup, og du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at ringe til os når som helst – vi svarer telefonen hele døgnet.

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×