bedemand-per-rasmussen-viborg-begravelsesforretning-priser-eksempler.jpg

Askesprednings-eksempel 2 - Kr. 18.940

De pårørende ønsker at bedemanden varetager hele forløbet, med klassiske varer, VED BISÆTTELSE FRA SYGEHUS el. HJEMMET – afgået ved døden enten på Regionshospital Viborg eller i eget hjem (alle priser er med udgangspunkt i at det er en hverdag).

Varer og ydelser Fra DKK. inkl. moms Beskrivelse
BLÅ dansk produceret kiste med faste greb. Inkl. polstring og pude. 7690 Fibertræ kiste malet med havblå silke-maling. Uden kors på låget. Ønsker man ikke at anvende eget sengesæt, tilbyder vi dette fra 495 kr. Det samme er gældende for skjorte – pris fra 140 kr.
Askespredning-urne 1195 Sfera askespredningsurne i økologisk jord-ler. Fritvalg flere farver.
Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandsættelse 1875 Klargøring af kiste samt nødvendige og lovpligtige hjælpemidler og udstyr. 
Vi kommer altid 2 personer til at lægge i kiste og gøre i stand. Familien er selvfølgelig meget velkomne til at hjælpe og deltage..
Rustvognskørsel, Viborg – Silkeborg krematorium 2090 Vi sørger for at afdøde værdigt og sikkert kommer til krematoriet i Silkeborg. Vi har hos os valgt at køre Mercedes og Ford, fordi vi synes bilerne besidder nogle stilrene linjer og udstråler kvalitet og værdighed.
Vi har valgt biler i forskellige farver, da vi mener, at det er essentielt såvidt muligt, at kunne imødekomme det enkelte ønske.
Kistepynt i årstidens farver 1400 Vi sørger for en lille kistepynt i årstidens farver. Det er muligt at tilkøbe en større kistepynt.
Personlig vejledning - honorar 4690 Ved dødsfald er det ikke kun sorgen, man skal forholde sig til. Hvis man vælger os, til at hjælpe med det praktiske, dækker vores honorar over følgende:
- Samtale på vores kontor på Koldingvej
- Vejledning, udlevering af huskeliste mm.
- Udfyldelse og indsendelse af diverse papirer til offentlige instanser som f.eks.: dødsanmeldelse, dødsattest, ansøgning om begravelseshjælp, sygeforsikring Danmark mv.
- Kontakt til og koordinering af leverandører som f.eks. blomsterhandlere, stedet og indholdet ved mindesammenkomsten mv.
- Koordinering og deltagelse ved højtideligheden
- Udlevering af diverse skriftelige materialer som f.eks. "når nogen dør", "hvor går man hen når man går bort", mv.
- Udlån af flytte-låne-trailer
- Vejledning omkring øvrige forhold samt opfølgning
Bedemandens samlet pris 18.940 Derudover kan der være udgifter til blomster, dødsannonce, gravsten, køb - anlæg og vedligeholdelse af gravsted (kirkegårdsydelser), Udgifter til boets afslutning (skifteret/advokat). Note: Kirkegårdenes priser er meget forskellige. På de enkelte kirkegårdes hjemmesider vil man oftest kunne se prisen. Prisen på disse poster er meget forskellige, da det afhænger af hvilke ønsker der er.
Andre omkostninger    
Kremering 2675 Silkeborg Krematorium.
Afhentning af urne og levering til pårørende eller afhentes hos os 695 Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 200 kr. At få udleveret urnen fra krematoriet)

Kørsel af blomsterhilsner

990 Blomsterhilsner køres forsvarligt fra Sygehuskapel til gravstedet (op til 25 km. + km takst) og lægges på gravstedet/kranseplads. Dette kan man som pårørende også klare selv og derved spare de 990 kr. Hvis højtideligheden afholdes samme beliggenhed som gravstedet er der ingen kørsel af blomsterhilsner.
Leje af båd/skib Forskellige priser Man kan bruge egen båd/skib ellers har vi forskellige samarbejder. Se mere her
Administrations honorar 895 Hvis udlæggene overstiger 10.000,00
     
Tillæg    
Borgerlig handling Intet da man selv varetager dette Er afdøde ikke medlem af den Danske Folkekirke skal man huske der er flere ting i planlægning og koordinering af højtideligheden, som man skal tage højde for, ting som præsten ved en kirkelig handling varetager. Man skal derudover huske på at der kan komme udgift til leje af kapel. Hvis bedemanden skal varetage dette aftales forløb og pris ud fra den konkret situation/ønsker.

Dansk produceret Basis kiste i hvid m/reb-greb. Inkl. Polstring.

Blå dansk produceret fibertræ kiste malet med silke-maling. Uden kors på låget. Excl. Dyne og pude, Ønsker man ikke at anvende eget sengesæt, tilbyder vi dette fra 495 kr. Det samme er gældende for skjorte – pris fra 140 kr.

Fra DKK. inkl. moms: 7690,-


Askespredning-urne

Sfera økologisk jord-lers urne. Fritvalg flere farver.

Fra DKK. inkl. moms: 1195,-


Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandsættelse

Vi sørger for at der altid er 2 personer til at lægge i kiste og gøre i stand. Familien er selvfølgelig meget velkomne til at hjælpe og deltage.

Fra DKK. inkl. moms: 1875,-


Rustvognskørsel, Viborg – Silkeborg krematorium

Vi sørger for at afdøde værdigt og sikkert kommer til krematoriet I Silkeborg. Vi har hos os valgt at køre Mercedes og Ford, fordi vi synes bilerne besidder nogle stilrene linjer og udstråler kvalitet og værdighed.

Vi har valgt biler i farven indian grey, da vi mener, at ikke alt behøver at være sort. Indian grey er stadig en passende og diskret farve, men den er dog alligevel moderne og elegant.

Fra DKK. inkl. moms: 2090,-


Kistepynt i årstidens farver

Vi sørger for en lille kistepynt i årstidens farver. Det er muligt at tilkøbe en større kistepynt.

Fra DKK. inkl. moms: 600,-


Personlig vejledning - honorar

Ved dødsfald er det ikke kun sorgen, man skal forholde sig til. Hvis man vælger os, til at hjælpe med det praktiske, dækker vores honorar over følgende:

Samtale på vores kontor på Koldingvej 

Vejledning, udlevering af huskeliste mm.

Udfyldelse og indsendelse af diverse papirer til offentlige instanser som f.eks.: dødsanmeldelse, dødsattest, ansøgning om begravelseshjælp, sygeforsikring Danmark mv.

Kontakt til og koordinering af leverandører som f.eks. blomsterhandlere, stedet og indholdet ved mindesammenkomsten mv.

Koordinering og deltagelse ved højtideligheden

Udlevering af diverse skriftelige materialer som f.eks. "når

nogen dør", "hvor går man hen når man går bort", mv.

Kørsel af kiste-pynt til gravstedet

Udlån af flytte-låne-trailer

Vejledning omkring øvrige forhold samt opfølgning

Fra DKK. inkl. moms: 4690,-


Bedemandens samlet pris

Derudover kan der være udgifter til blomster, dødsannonce, gravsten, køb - anlæg og vedligeholdelse af gravsted (kirkegårdsydelser), Udgifter til boets afslutning (skifteret/advokat). Note: Kirkegårdenes priser er meget forskellige. På de enkelte kirkegårdes hjemmesider vil man oftest kunne se prisen. Prisen på disse poster er meget forskellige, da det afhænger af hvilke ønsker der er.

Fra DKK. inkl. moms: 18.940,-


Andre omkostninger


Kremering

Silkeborg Krematorium.

Fra DKK. inkl. moms: 2675,-


Afhentning af urne og levering til pårørende eller hos bedemanden hvor pårørende kan afhente

Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 205 kr. At få udleveret urnen fra krematoriet)

Fra DKK. inkl. moms: 695,-


Kørsel af blomsterhilsner

Blomsterhilsner køres forsvarligt fra Sygehuskapel til gravstedet (op til 25 km. + km takst) og lægges på gravstedet/kranseplads. Dette kan man som pårørende også klare selv og derved spare de 990 kr.

Fra DKK. inkl. moms: 990,-


Leje af båd

Man kan bruge egen båd ellers har vi forskellige samarbejder. Se mere her

Fra DKK. inkl. moms: Aftales direkte


Administrations honorar

Hvis udlæggene overstiger 10.000,00

Fra DKK. inkl. moms: 895,-


Tillæg


Borgerlig handling

Er afdøde ikke medlem af den Danske Folkekirke skal man huske der er flere ting i planlægning og koordinering af højtideligheden, som man skal tage højde for, ting som præsten ved en kirkelig handling varetager. Man skal derudover huske på at der kan komme udgift til leje af kapel. Hvis bedemanden skal varetage dette aftales forløb og pris ud fra den konkret situation/ønsker.

Fra DKK. inkl. moms: Intet da man selv varetager dette

×