bedemand-per-rasmussen-viborg-begravelsesforretning-priser-eksempler.jpg

Bisættelse eksempel 1 - Kr. 13.740

De pårørende ønsker at håndterer hele forløbet selv, med basis varer, VED BISÆTTELSE FRA SYGEHUS – afgået ved døden på Regionshospital Viborg (alle priser er med udgangspunkt i at det er en hverdag).

Varer og ydelser Fra DKK. inkl. moms Beskrivelse
Dansk produceret Basis kiste i hvid m/reb-greb. Inkl. polstring og pude. 5790 Fibertræ kiste malet med silke-maling. Uden kors på låget. Ønsker man ikke at anvende eget sengesæt, tilbyder vi dette fra 495 kr. Det samme er gældende for skjorte – pris fra 140 kr.
Bio urne 695 Bio urne. Nedbrydes inden for 5 år.
Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandsættelse 1875 Klargøring af kiste samt nødvendige og lovpligtige hjælpemidler og udstyr. 
Vi kommer altid 2 personer til at lægge i kiste og gøre i stand. Familien er selvfølgelig meget velkomne til at hjælpe og deltage.
Rustvognskørsel, Viborg – Silkeborg krematorium 2090 Vi sørger for at afdøde værdigt og sikkert kommer til krematoriet i Silkeborg. Vi har hos os valgt at køre Mercedes og Ford, fordi vi synes bilerne besidder nogle stilrene linjer og udstråler kvalitet og værdighed.
Vi har valgt biler i forskellige farver, da vi mener, at det er essentielt såvidt muligt, at kunne imødekomme det enkelte ønske.
Kistepynt i årstidens farver 600 Vi sørger for en lille kistepynt i årstidens farver. Det er muligt at tilkøbe en større kistepynt.
Personlig vejledning - honorar 2690
Ønskes det at bedemanden varetager dette
er prisen 4690 kr. Dvs. En difference på + 2000 kr. (+16 timers arbejde)

Bedemanden varetager de nødvendige anmeldelser til myndighederne inkl. ansøgning om begravelseshjælp (informeres telefoniske til pårørende).
Derudover, ved denne løsning, varetager man som pårørende selv hele forløbet. Man kan se her hvad man skal huske, som bl.a. er:
- Udfyldelse og indsendelse af diverse papirer til offentlige instanser, fagforeninger, forsikringer, pensionskasse mv.
- Kontakt til præst og kirkekontor for at fastlægge tid og sted for begravelsen.
- Beslutte/udtage gravsted
- Lave aftale ang. gravsted og bestille gravning
- Koordinerer forløbet med kirkekontor, præst, kirkegårdskontor/graver, sygehus/plejehjem, blomsterhandler, stenhugger, sted for sammenkomst mm. Herunder bl.a. at:
- Bestille blomster til kirkepyntning - Bestille kranse og dekorationer - Bestille salmehæfter - Evt. bestille solister og musikere - Udforme dødsannonce samt indrykning. - Evt. Udforme takkeannonce samt indrykning - Bestille sted for mindesammenkomst og aftale indhold - Koordinere afmelding af abonnementer, kontingenter, opsige lejemål m.m.
Bedemandens samlet pris 13.740 Derudover kan der være udgifter til blomster, dødsannonce, gravsten, køb - anlæg og vedligeholdelse af gravsted (kirkegårdsydelser), Udgifter til boets afslutning (skifteret/advokat). Note: Kirkegårdenes priser er meget forskellige. På de enkelte kirkegårdes hjemmesider vil man oftest kunne se prisen. Prisen på disse poster er meget forskellige, da det afhænger af hvilke ønsker der er.
Andre omkostninger    
Kremering 2675 Silkeborg Krematorium.
Afhentning af urne og levering på kirkegård 695 Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 201,25 kr. At få udleveret urnen fra krematoriet)

Kørsel af blomsterhilsner

990 Blomsterhilsner køres forsvarligt fra Sygehuskapel til gravstedet (op til 25 km. + km takst) og lægges på gravstedet/kranseplads. Dette kan man som pårørende også klare selv og derved spare de 990 kr. Hvis højtideligheden afholdes samme beliggenhed som gravstedet er der ingen kørsel af blomsterhilsner.
1 stk. Plænesten 4000 Plænesten i nordisk granit grå Bohus, 60 x 40 cm inkl. 30 bogstaver. Større/anden sten kan tilkøbes f.eks. 1 stk. Urnesten i nordisk granit, grå Bohus 55 x 45 cm inkl. 30 bogstaver til 5000 kr.
Kirkegård Aftales direkte Vedr. udtagning af gravsted og koordinering med kirkegården
Administrations honorar 895 Hvis udlæggene overstiger 10.000,00
Tillæg    
Borgerlig handling Intet da man selv varetager dette Er afdøde ikke medlem af den Danske Folkekirke skal man huske der er flere ting i planlægning og koordinering af højtideligheden, som man skal tage højde for, ting som præsten ved en kirkelig handling varetager. Man skal derudover huske på at der kan komme udgift til leje af kapel. Hvis bedemanden skal varetage dette aftales forløb og pris ud fra den konkret situation/ønsker.

Dansk produceret Basis kiste i hvid m/reb-greb. Inkl. Polstring.

Fibertræ kiste malet med silke-maling. Uden kors på låget. Excl. Dyne og pude, Ønsker man ikke at anvende eget sengesæt, tilbyder vi dette fra 495 kr. Det samme er gældende for skjorte – pris fra 140 kr.

Fra DKK. inkl. moms: 5790,-


Bio urne

Bark urne. Nedbrydes inden for 5 år.

Fra DKK. inkl. moms: 695,-


Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandsættelse

Vi sørger for at der altid er 2 personer til at lægge i kiste og gøre i stand. Familien er selvfølgelig meget velkomne til at hjælpe og deltage.

Fra DKK. inkl. moms: 1875,-


Rustvognskørsel, Viborg – Silkeborg krematorium

Vi sørger for at afdøde værdigt og sikkert kommer til krematoriet I Silkeborg. Vi har hos os valgt at køre Mercedes og Ford, fordi vi synes bilerne besidder nogle stilrene linjer og udstråler kvalitet og værdighed.

Vi har valgt biler i farven indian grey, da vi mener, at ikke alt behøver at være sort. Indian grey er stadig en passende og diskret farve, men den er dog alligevel moderne og elegant.

Fra DKK. inkl. moms: 2090,-


Kistepynt i årstidens farver

Vi sørger for en lille kistepynt i årstidens farver. Det er muligt at tilkøbe en større kistepynt.

Fra DKK. inkl. moms: 600,-


Personlig vejledning - honorar

Bedemanden varetager de nødvendige anmeldelser til myndighederne inkl. ansøgning om begravelseshjælp (informeres telefoniske til pårørende).

Derudover, ved denne løsning, varetager man som pårørende selv hele forløbet. Man kan se her hvad man skal huske, som bl.a. er:

- Udfyldelse og indsendelse af diverse papirer til offentlige instanser, fagforeninger, forsikringer, pensionskasse mv.

- Kontakt til præst og kirkekontor for at fastlægge tid og sted for begravelsen.

- Beslutte/udtage gravsted

- Lave aftale ang. gravsted og bestille gravning

- Koordinerer forløbet med kirkekontor, præst, kirkegårdskontor/graver, sygehus/plejehjem, blomsterhandler, stenhugger, sted for sammenkomst mm. Herunder bl.a. at:

- Bestille blomster til kirkepyntning

- Bestille kranse og dekorationer

- Bestille salmehæfter

- Evt. bestille solister og musikere

- Udforme dødsannonce samt indrykning.

- Evt. Udforme takkeannonce samt indrykning

- Bestille sted for mindesammenkomst og aftale indhold

- Koordinere afmelding af abonnementer, kontingenter, opsige lejemål m.m.

Fra DKK. inkl. moms: 2690,-

Ønskes det at bedemanden varetager dette er prisen 4690 kr. Dvs. En difference på + 2000 kr. (+16 timers arbejde)


Bedemandens samlet pris

Derudover kan der være udgifter til blomster, dødsannonce, gravsten, køb - anlæg og vedligeholdelse af gravsted (kirkegårdsydelser), Udgifter til boets afslutning (skifteret/advokat). Note: Kirkegårdenes priser er meget forskellige. På de enkelte kirkegårdes hjemmesider vil man oftest kunne se prisen. Prisen på disse poster er meget forskellige, da det afhænger af hvilke ønsker der er.

Fra DKK. inkl. moms: 13.740,-


Andre omkostninger


Kremering

Silkeborg Krematorium.

Fra DKK. inkl. moms: 2675,-


Afhentning af urne og levering på kirkegård

Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 201,25 kr. At få udleveret urnen fra krematoriet)

Fra DKK. inkl. moms: 695,-


Kørsel af blomsterhilsner

Blomsterhilsner køres forsvarligt fra Sygehuskapel til gravstedet (op til 25 km. + km takst) og lægges på gravstedet/kranseplads. Dette kan man som pårørende også klare selv og derved spare de 990 kr. Hvis højtideligheden afholdes samme beliggenhed som gravstedet er der ingen kørsel af blomsterhilsner.

Fra DKK. inkl. moms: 990,-


1 stk. Plænesten

Plænesten i nordisk granit grå Bohus, 60 x 40 cm inkl. 30 bogstaver. Større/anden sten kan tilkøbes f.eks. 1 stk. Urnesten i nordisk granit, grå Bohus 55 x 45 cm inkl. 30 bogstaver til 5000 kr.

Fra DKK. inkl. moms: 4000,-


Kirkegård

Vedr. udtagning af gravsted og koordinering med kirkegården

Fra DKK. inkl. moms: Aftales direkte


Administrations honorar

Hvis udlæggene overstiger 10.000,00

Fra DKK. inkl. moms: 895,-


Tillæg


Borgerlig handling

Er afdøde ikke medlem af den Danske Folkekirke skal man huske der er flere ting i planlægning og koordinering af højtideligheden, som man skal tage højde for, ting som præsten ved en kirkelig handling varetager. Man skal derudover huske på at der kan komme udgift til leje af kapel. Hvis bedemanden skal varetage dette aftales forløb og pris ud fra den konkret situation/ønsker.

Fra DKK. inkl. moms: Intet da man selv varetager dette

×