min-sidste-vilje-banner.jpg

Bøger og pjecer

Vi tilbyder en række gode bøger og pjecer – dem kan du læse mere om her.

 

Når nogen dør

Pjecen "Når nogen dør" giver bl.a. et godt overblik over de praktiske ting, man skal forholde sig til i forbindelse med dødsfald – og hvordan man kan komme godt igennem det og få taget en fredelig og god afsked med afdøde. Du kan læse pjecen herunder, få den gratis hos os eller downloade den ved at klikke her.

 

Min sidste vilje

Pjecen et godt liv handler også om at have truffet vigtige beslutninger i tide. I "Min sidste vilje" kan du selv tage stilling til din begravelse, højtideligheden og være med til at planlægge selve forløbet – og lade dine pårørende vide, hvordan du ønsker at tage den sidste afsked. Læs mere om "Min sidste vilje" her.
Kære forældre

Kære forældre

Brochuren henvender sig til specifikt til forældre, der har mistet et barn. Du kan rekvirere brochuren gratis hos os - eller se den her
Elysium

Opsparing til begravelse eller bisættelse

Elysium Begravelsesopsparing er en opsparingsforening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til egen begravelse/bisættelse. Foreningen drives uden kommercielle interesser.

Du kan få en blanket hos os, eller udskrive den her fra siden at klikke her.

Dokumentet skal underskrives og afleveres til os. Læs mere om Elysium her – eller spørg os.

Bogen til mine kære

Bogen til mine kære

En praktisk og personlig håndbog om livets afslutning. Ejeren udfylder det personlige afsnit til brug for de efterladte. Bogen kan købes hos Bedemand Per Rasmussen.

Hvor går man hen når man går bort

Hvor går man hen, når man går bort

"Hvor går man hen når man går bort" er en rigtig fin børnebog, der beskriver, hvad der sker når man dør. Den er et godt arbejdsredskab at bruge til børn, hvor målgruppen er børn fra 3-10 år. Du kan få bogen gratis hos os.

 

Malebog

Malebog

En malebog, der ligesom børnebogen "Hvor går man hen når man går bort", handler om børnene Tut og Tobias, der har mistet deres onkel. Malebogen er beregnet til de mindre børn, som kan farvelægge tegninger fra børnebogens handling og eventuelt selv tegne en tegning til den afdøde. Du kan få malebogen gratis hos os.

Du er her - Bøger & pjecer

×