Bedemand i Frederiks

Bedemand i Frederiks

Bedemand Kjellerup-Ans ved Bedemand Per Rasmussen er den mest stedkendte bedemand i Frederiks. Det er Bedemand Henriette Bøgh Pedersen, Per og Christina der varetager dine ønsker til en smuk højtidelighed holdt i din og afdødes ånd – alle er meget erfarne bedemænd, som trygt og med stor professionalisme håndtere en svær og sorgfuld tid med respekt, indlevelse og omhyggelighed.

Bisættelse eller begravelse i Frederiks

Bisættelse eller begravelse i Frederiks

Ligegyldigt om ønsket er en bisættelse eller en begravelse i Frederiks, skal man anvende en kiste. Hos Bedemand Per Rasmussen har vi et ikke kun bredt men også nutidigt sortiment af både kister og urner.

Hos Bedemand Per Rasmussen har vi stor erfaring med alle typer højtideligheder i Frederiks – lige fra de kirkelige til de ikke-kirkelige og fra begravelser til bisættelser, hvor urnen sættes i et gravsted, eller hvor asken spredes over havet.

Derfor kan vi ærligt sige, at vi kan hjælpe dig med alle former for afsked – så den bliver lige som I havde tænkt. Du kan selv være involveret i det praktiske i præcis det omfang, du ønsker; Vi står bag dig og sørger for at samle op på det, du ikke selv ønsker – eller har kræfter til at tage dig af.

Valg af bedemand i Frederiks

Valg af bedemand i Frederiks

Når du vælger at bruge Bedemand Per Rasmussen ved et dødsfald i eller omkring Frederik, starter vi altid med en samtale, hvor vi sammen får afdækket, hvilke ønsker og krav du og/eller afdøde måtte have til en højtidelighed. Vi drøfter, hvor meget du selv ønsker at være involveret, og hvad du gerne vil have os til at tage os af, og så får vi fastlagt en pris, som er den, du kan forholde dig til igennem hele forløbet , så der ikke kommer nogle ubehagelige, prismæssige overraskelser sidenhed.

Kontakt os

Du kan altid ringe til os – vi tager telefonen døgnet rundt og ser frem til at hjælpe dig med at tage afsked på en ordentlig og respektfuld måde.

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×