Bedemand Kjellerup-Ans v/Poul Henning og Per

Her hos Bedemand Kjellerup-Ans kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dig og din sorg på erfaren og professionel vis af uddannede bedemænd.

Poul Henning Sørensen, der står for den daglige drift, er født i 1953 i Nørskovlund nord for Silkeborg og bor i dag i Kjellerup blot 6 km fra hans fødeby. Hans lokalkendskab er derfor stort.

Poul Henning har en baggrund i købmandsverdenen i Kjellerup og har gennem 25 år været ansat i et isenkram engros-firma i Viborg. I 1997 blev han uddannet bedemand, og i 1998 overtog han Kjellerup-Ans Begravelsesforretning fra Poul Christensen, som har drevet den siden 1979.

I 2016 solgte han Kjellerup-Ans Begravelsesforretning til Per Rasmussen, hvorefter forretningen nu hedder Bedemand Kjellerup-Ans. Forretningen vil blive ved med at køre som hidtil, hvor det er Poul Henning der er, at finde i forretningen på Vestergade i Kjellerup til daglig.

Nærvær og respekt

Hos Bedemand Kjellerup-Ans er det det nære, der er i højsædet. Tiden lige efter et dødsfald er turbulent, og der er masser af praktiske ting, der skal ordnes. Ting, det kan være svært at tage stilling til, når man står midt i sorgen. Vi hjælper dig med at få styr på alt lige fra valg af kiste til dekoration af kirken, og hvis du ønsker det, kan vi også være behjælpelige med at finde lokaler, udvælge salmer og sange og meget mere. Derved får du tid og lov til at være til stede i sorgen, samtidig med at afskeden bliver så værdig og respektfuld som muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontaktoplysninger finder du her

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×