Bedemand Kjellerup-Ans v/ Christina, Henriette og Per

Om bedemand Kjellerup Ans

Her hos Bedemand Kjellerup-Ans kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dig og din sorg på erfaren og professionel vis af uddannede bedemænd. 

Nærvær og respekt

Hos Bedemand Kjellerup-Ans er det det nære, der er i højsædet. Tiden lige efter et dødsfald er turbulent, og der er masser af praktiske ting, der skal ordnes. Ting, det kan være svært at tage stilling til, når man står midt i sorgen. Vi hjælper dig med at få styr på alt lige fra valg af kiste til dekoration af kirken, og hvis du ønsker det, kan vi også være behjælpelige med at finde lokaler, udvælge salmer og sange og meget mere. Derved får du tid og lov til at være til stede i sorgen, samtidig med at afskeden bliver så værdig og respektfuld som muligt.

Hos Bedemand Kjellerup-Ans møder du altid uddannede bedemænd, der tager hånd om dig og din sorg på erfaren og professionel vis.

I april 2020 overtog Henriette Bøgh Pedersen den daglige drift af begravelsesforretningen i Kjellerup efter Poul Henning, der er gået på pension efter mere end 20 år som bedemand.

Henriette er født i 1971 og har en baggrund som revisor og bogholder. Det trak dog mere at arbejde med mennesker frem for tal, og hun har derfor skiftet erhverv.

Poul Henning Sørensen, som alene drev forretningen frem til 2016, er født i 1953 i Nørskovlund nord for Silkeborg. I dag bor han i Kjellerup, blot 6 km fra hans fødeby. 

Poul Henning har en baggrund i købmandsverdenen i Kjellerup og har gennem 25 år været ansat i et isenkram-engros-firma i Viborg. I 1997 blev han uddannet som bedemand, og i 1998 overtog han Kjellerup-Ans Begravelsesforretning fra Poul Christensen, som havde drevet den siden 1979.

I 2016 solgte Poul Henning Kjellerup-Ans Begravelsesforretning til Per Rasmussen. Herefter fik forretningen navnet Bedemand Kjellerup-Ans, og det er den, Henriette nu er den daglige leder af.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontaktoplysninger finder du her

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×