Bedemand i Kjellerup

En begravelse er en af de sværeste begivenheder i livet at planlægge. Derfor er det vigtigt at føle, at du er i trygge hænder. Hos Bedemand Kjellerup-Ans får du erfarne bedemænd, der guider dig sikkert gennem alle beslutninger, så højtideligheden bliver tilrettelagt præcis, som du gerne vil have den. Hos din bedemand i Kjellerup fastsætter vi en pris fra begyndelsen og er tro mod vores aftaler, så du ikke får nogle ubehagelige økonomiske overraskelser, når begravelsen er overstået.

Bisættelse i Kjellerup

Bisættelse i Kjellerup

Ved en bisættelse bliver kisten brændt på et krematorium efter selve højtidligheden, og asken bliver hældt i en urne. Kisten bliver altså ikke sænket i jorden på kirkegården som ved en begravelse. Når bisættelsen sker i Kjellerup, bruger vi bl.a. Silkeborg Krematorium. Urnen kan enten sættes i et gravsted, eller asken kan spredes i skov eller over åbent vand, alt efter hvad afdøde og du som pårørende ønsker. Hvis du er tvivl om valg af kiste og/eller urne, hjælper vi meget gerne med at vejlede.

Uanset om du foretrækker en begravelse eller en bisættelse fra Kjellerup, kan vi stå bag jer i hele processen. Hos Kjellerup-Ans Begravelsesforretning fungerer vi både som rådgivere, koordinatorer, planlæggere og udførende kræfter, så højtideligheden bliver præcis, som du og den afdøde har ønsket.

Bedemændene i Bedemand Kjellerup-Ans

Bedemændene i Bedemand Kjellerup-Ans

Når du skal bruge en bedemand i og omkring Kjellerup, er det oplagte valg Bedemand Kjellerup-Ans, hvor Christina, Henriette og Per vil tage hånd om dine og afdødes ønsker på professionel og respektfuld vis.

Det kan Bedemand Kjellerup-Ans hjælpe med

Beslutter du dig for, at det er Bedemand Kjellerup-Ans, der skal varetage opgaven som din bedemand i Kjellerup, begynder vi med en samtale hos os eller hos dig, alt efter hvad du foretrækker. Samtalen afdækker, hvad du ønsker, vi skal stå for; Om det udelukkende er de helt praktiske opgaver omkring kiste og/eller kirke, eller om du også ønsker hjælp til at tilrettelægge hele højtideligheden, uanset om der er tale om begravelse eller bisættelse. Vi har lang erfaring i alle aspekter af højtideligheden og hjælper hellere end gerne, så du kan få hjælp og tryghed i en svær tid.

Du er meget velkommen hos Bedemand Kjellerup-Ans til en uforpligtende snak. Du finder os på Vestergade i Kjellerup, hvor du også kan se de kister og urner, vi har i vores sortiment.

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×