Om bedemænd og certificering

Brancheforeningen Danske Bedemænd har sammen med DS Certificering indgået en aftale om ISO9001-certificering, som er udviklet for at sikre såvel kvaliteten af vores ydelser som trygheden i samarbejdet, når man henvender sig til en bedemand, der, lige som os, er medlem af brancheforeningen.

Hvad betyder ISO9001?

ISO9001-modellen, som ligger til grundlag for certificeringen, er en internationalt anerkendt certificering, der stiller høje krav til kvaliteten hos de certificerede.

Ud over selve certificeringen skal man som certificeret bedemandsforretning i Europa også opfylde en europæisk standard, og brancheforeningen Danske Bedemænds etiske retningslinjer er også omfattet.

ISO9001 betyder altså høj sikkerhed for dig som forbruger, og du kan trygt stole på, at de ydelser, vi tilbyder, og de aftaler, vi indgår, lever op til alle gældende kvalitetskrav.

Når du vælger en certificeret bedemand, sikrer du dig, at vi

  • er uddannede bedemænd
  • leverer høj kvalitet, både når det drejer sig om betjening og vejledning
  • løbende bliver kvalitetskontrolleret
  • følger branchens etiske regelsæt 100 %
  • leverer vejledning, der er faglig korrekt
  • udfører de ydelser, som vi aftaler
  • overholder den prisramme, vi har aftalt

Kvalitetskontrol

For at du kan være sikker på, at vi også er så dygtige, som vi siger, vi er, foretager vi løbende kvalitetskontrol blandt de efterladte og pårørende, der har benyttet sig af os. Den kontrol er et væsentligt led i vores certificering, så vi altid kan leve op til de krav og forventninger, der bliver stillet til os som bedemænd. Vi sætter derfor stor pris på, at de udleverede spørgeskemaer bliver returneret til os umiddelbart efter begravelsen.

Svarene på spørgeskemaerne giver et retvisende billede af vores service, og når du melder tilbage til os, er du med til at sikre, at andre pårørende fremover vil få betjening og vejledning af højeste kvalitet.

De bedste rammer for dig som pårørende

Det overordnede formål med certificeringen er, at du som pårørende får de bedst mulige rammer til at navigere i sorgen. At du får rum til at føle og mærke, at det er trygt at overlade de vigtige og nødvendige opgaver omkring begravelsen eller bisættelsen til os, så du i en svær tid får ro til at sørge og tage stilling til de øvrige praktiske ting, det er nødvendigt at tage stilling til.

Læs mere om os og vores værdier her, og find yderligere oplysning og omtaler vedr. certificeringen her.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×