Din lokale Bedemand i Grønbæk

Din lokale Bedemand i Grønbæk

Bedemand Kjellerup-Ans er din lokale – og førende – bedemand i Grønbæk. Det er Henriette Bøgh Pedersen, Poul Henning Sørensen og Per Rasmussen, der varetager dine ønsker til en smuk højtidelighed holdt i din og afdødes ånd – begge erfarne bedemænd, som er specialister i at håndtere en svær og sorgfuld tid med respekt og indlevelse. Du kan derfor trygt stole på, at du er i de bedste hænder, når du skal tilrettelægge en begravelse eller en bisættelse i og omkring Grønbæk.

Ønsker du en bisættelse eller en begravelse?

Ønsker du en bisættelse eller en begravelse?

Uanset om du ønsker en bisættelse eller en begravelse i Grønbæk, skal du bruge en kiste. Hos Bedemand Kjellerup-Ans har vi, som en af de få bedemænd i området, en udstilling af både kister og urner. Så hvis du gerne vil se kisten eller urnen i virkeligheden frem for blot på et billede, før du beslutter dig, er du altid velkommen til at komme forbi vores forretning i Vestergade i Kjellerup.

Hos Bedemand Kjellerup-Ans har vi lang erfaring med alle typer højtideligheder i Grønbæk – lige fra de kirkelige til de ikke-kirkelige og fra begravelser til bisættelser, hvor urnen sættes i et gravsted, eller hvor asken spredes over havet eller i skoven. Derfor kan vi ærligt sige, at vi kan hjælpe dig med alle former for afsked – og på alle niveauer. Du kan selv være involveret i det praktiske i præcis det omfang, du ønsker; Vi står bag dig og sørger for at samle op på det, du ikke selv ønsker – eller har kræfter til i en sorgfyldt tid – at tage dig af.

Samarbejdet med din bedemand i Grønbæk

Når du bruger Bedemand Kjellerup-Ans ved et dødsfald i eller omkring Grønbæk, indleder vi processen med en samtale, hvor vi sammen får afdækket, præcis hvilke ønsker og krav du og/eller afdøde måtte have til en højtidelighed. Vi drøfter, hvor meget du selv ønsker at være involveret, og hvad du gerne vil have os til at tage os af, og så får vi fastlagt en pris, som er den, du kan forholde dig til igennem hele forløbet – prisen ændrer sig ikke undervejs, og du er derfor garanteret, at der ikke kommer nogle ubehagelige, prismæssige overraskelser sidenhed.

Besøg os

Besøg os

Henriette Bøgh Pedersen, Christina B. Husum og Per Rasmussen, der sammen udgør Bedemand Kjellerup-Ans, er beliggende i Vestergade i Kjellerup tæt på Grønbæk. Du er meget velkommen til at kigge inden for, hvis du har spørgsmål eller har lyst til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde. Du kan også altid ringe til os – vi tager telefonen døgnet rundt og ser frem til at hjælpe dig med at tage afsked på en ordentlig og respektfuld måde.

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 17 17 23 95

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Vestergade 20. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Bedemand Kjellerup-Ans
Vestergade 20
8620 Kjellerup

Tlf: 86 88 19 32 - Vi svarer hele døgnet
Mail: mail@bmka.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Hverdage fra 9.30 til 15.30 eller efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×