Skals

Bedemand i Skals - Per Rasmussen

Din lokale bedemand i Skals, som hjælper med en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse.

Med lokal indsigt og kendskab til Skals og omegn's kirker, kapeller, muligheder, traditioner og skikke, og mere end 30 års erfaring der gør en forskel til en smuk afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Begravelse

Vi hjælper med en mindeværdig begravelse i Skals. Vi tilbyder blandt andet at arrangere højtideligheden fra en af de lokale kirker, inklusiv koordinering af blomster som f.eks. kistepynt, kranse og kirkepynt, og hvis der er tale om en borgerlig højtidelighed (det vil sige uden kirkelig medvirken), har vi ligeledes kompetencen og erfaringen til at arrangerer dette, så det bliver en ceremoni der afspejler den afdødes liv og værdier, i de omgivelser I finder de rette.

Bisættelse

Ved bisættelse fra Skals og omegn benytter vi os af Silkeborg krematorium for at spare de pårørende for så meget kørsel som muligt. Men uanset om det er en begravelse eller en bisættelse så vejleder og hjælper vi med alt det praktiske så I kan føle jer trygge.

Bedemænd

De lokale bedemænd i Skals består af bedemændene Per Rasmussen, Evan Haislund og Britta Iversen.
Ethvert dødsfald er unikt og trods det at vi har mange års erfaring er det ikke ensbetydende med, at vi har ét bestemt forløb, som vi plejer at følge ved en begravelse eller en bisættelse. Vi har derimod kompetencen til at kunne opfylde netop jeres ønsker.

Kig gerne forbi på hovedgaden i Skals og hvor Skals skole fra starten af december 2013 har udstillet skolens kreativt arbejde.

Bedemand Per Rasmussen
Koldingvej 195
8800 Viborg

Vi træffes altid på telefon: 8669 4373

Du må også meget gerne sende os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vis stort kort

Kontakt & åbningstider

Du kan altid komme i kontakt med os - også aften og weekend.

Ring på 8662 0196.

Vi kommer gerne ud og holder møde hjemme hos dig i vante omgivelser, men du er også velkommen i vores lokaler på Koldingvej 195 i Viborg.

Skals-Møldrup Begravelse
Koldingvej 195
8800 Viborg

CVR: 37 68 01 68

Google+ webside

Send os en mail: mail@bmpr.dk

Kontakt os via formluaren

×