Bedemand i Møldrup

Begravelse i Møldrup

Din lokale bedemand i Møldrup som sikrer en smuk begravelse eller bisættelse. Med mere end 30 års erfaring har vi indsigt og kendskab til Møldrup og omegn's kirker, kapeller, traditioner og skikke mv., der kan gøre en forskel til en smuk og mindeværdig afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Begravelse i Møldrup

Som bedemænd i Møldrup og omegn er det vores opgave at hjælpe de pårørende med alle de praktiske forhold vedrørende begravelsen. Der skal i forbindelse med et dødsfald træffes mange beslutninger, og samtidig skal man forholde sig til sorgen og afsavnet.

Vi kan varetage alt det praktiske i forbindelse med begravelsen, enten delvist i et tæt samarbejde med jer som pårørende eller hele processen. Ved at trække på vores bredde erfaring og ekspertise kan I som pårørende koncentrere jer om hinanden.

Vores fornemmeste opgave er at støtte, vejlede og arrangere begravelsen efter den afdødes ønsker og de pårørendes vegne. Vi kender Møldrup indgående og ved nøjagtig, hvem og hvordan en begravelse i Møldrup arrangeres bedst muligt.

Bisættelse i Møldrup

Bisættelse i Møldrup

I kan trygt overlad alle de praktiske foranstaltninger i forbindelse med en bisættelse i Møldrup til os. Vi er som professionelle bedemænd vant til at håndtere aftaler af denne art, og kender procedurerne. I skal som efterladte blot koncentrere jer om at sørge og støtte hinanden i den svære tid.

I den første tid kan alt virke uoverkommeligt, men det er naturligt, for det er en tragisk og uvant situation, som I befinder jer i. Det er her, at vi kan yde den absolutte service, så I ikke skal bekymre jer om de praktiske forhold.

Bedemænd i Møldrup

Vi kommer meget gerne hjem til jer og taler igennem, hvordan begravelsen eller bisættelsen i Møldrup skal foregå, og hvilke bestillinger og opgaver der skal udføres.

I forbindelse med et dødsfald er der en række formaliteter, som skal klares, og der kan være særlige ønsker fra afdødes eller jeres side.
Indenfor to døgn fra dødsfaldet skal dødsattesten indleveres, og der skal anmodes om begravelse eller ligbrænding
Det klarer vi meget gerne på jeres vegne, ligesom vi også gerne bestiller tiden for højtideligheden. Vi har et indgående lokalkendskab i Møldrup og omegn, så vi kan vejlede jer i alle spørgsmål. Vi kender også alle blomsterforhandlere, stenhuggere, medier og steder, hvor I kan afholde en mindesammenkomst efter højtideligheden.

Vi er Møldrup’s bedemænd, og vi sørger altid for at I får et uforpligtende prisoverslag, så også prisen er jer kendt. I kan måske synes, det forekommer upassende at stille spørgsmål til, hvor store udgifterne er, men der kan være betydelige prisforskelle, alt efter hvilken kiste, pynt etc. I ønsker. Det er derfor vigtigt at snakke om økonomi i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Kontakt os på telefon: 8669 4373

Send os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis stort kort

Kontakt & åbningstider

Du kan altid komme i kontakt med os - også aften og weekend.

Ring på 8662 0196.

Vi kommer gerne ud og holder møde hjemme hos dig i vante omgivelser, men du er også velkommen i vores lokaler på Koldingvej 195 i Viborg.

Skals-Møldrup Begravelse
Koldingvej 195
8800 Viborg

CVR: 37 68 01 68

Google+ webside

Send os en mail: mail@bmpr.dk

Kontakt os via formluaren

×