Kontakt Karup Begravelse

kontakt Karup begravelse

Hvis du bor i Karup eller omegn, og du gerne vil give en af dine kære en smuk, nærværende og mindeværende sidste rejse, så kan vi hjælpe dig hos Karup Begravelse. Uanset om du foretrækker begravelse eller bisættelse, kan vi stå til rådighed og hjælpe med alt lige fra booking af lokaler til pynt af kirke og valg af salmer. Vi har indgående kendskab til lokalområdet og ved derfor, hvilke kirker og kapeller der er at vælge imellem, og hvilke lokaler der kan danne rammen om et eventuelt mindesamvær.

Dine lokale bedemænd

Hos Karup Begravelse møder du professionelle bedemænd, der til sammen har mere end 30 års erfaring inden for faget. Det er bedemand Per Rasmussen og hans kolleger Britta, Evan og Poul Henning, der driver forretningen, og med deres lange erfaring og respektfulde tilgang til både livet og døden, er du i trygge hænder.

Begravelse i Karup og omegn

Hvis en af dine kære skal begraves i Karup eller omegn, kan vi hjælpe med alt det praktiske. Vi tilbyder eksempelvis at arrangere højtideligheden fra en af kirkerne i lokalområdet. Det omfatter også pyntning af både kirke og kiste. Hvis du ønsker en borgerlig højtidelighed helt uden kirkelig medvirken, kan vi også være behjælpelige – lige fra at finde egnede lokaler til at tilrettelægge en ceremoni, der på bedste vis afspejler afdødes eventuelle sidste ønsker samt det liv, der er blevet levet.

Bisættelse i Karup og omegn

Ved bisættelser i Karup eller omegn gør vi brug af Silkeborg Krematorium. Det gør vi for at undgå en unødig lang køretur. Vi har lang erfaring med bisættelser og kan, lige som det gør sig gældende med begravelser, hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med højtidligheden og et eventuelt efterfølgende mindesamvær.

Besøg Karup Begravelse

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Bredgade 13 i Karup. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen.
På gensyn!

Karup Begravelse
Bredgade 13
7470 Karup

Telefon 97 10 23 00

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt & åbningstider

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Bredgade 13 i Karup. Ring også gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen.
På gensyn!

Karup Begravelse
Bredgade 13
7470 Karup

CVR: 37 68 01 68

Telefon 97 10 23 00

E-mail: mail@karupbegravelse.dk

Kontakt os via formluaren

×