Din lokale bedemand i Hammershøj og omegn

Tjele begravelse ved Bedemand Per Rasmussen er din lokale bedemand i og omkring Hammershøj. Her kan du få hjælp, råd og vejledning til begravelse, bisættelse og valg af kirke i området af udannede og erfarne bedemænd, der sætter en ære i at hjælpe og støtte dig i en svær stund. Alle vores bedemænd har et indgående lokalkendskab til Hammershøj og omegn, og derfor ved vi, hvilke kirker, der er, hvor der er egnede lokaler til mindesamvær, et godt sted at bestille blomster mv.

Når du lader os om alt det praktiske ved en bisættelse eller en begravelse, er du i helt trygge hænder, og vi gør vores yderste for at arrangere højtideligheden præcis efter dine – og afdødes – ønsker.

Bisættelse og begravelse i Hammershøj

Når du vælger Tjele Begravelse ved Bedemand Per Rasmussen, vælger du samtidig en bedemand med et godt samarbejde i og omkring Hammershøj. En begravelse eller bisættelse omfatter som regel booking af kirke og lokaler til en eventuel mindehøjtidelighed, lige som der skal bestilles blomster og gravsten og måske også solosang i kirken. Vi ved, hvem vi kan gå til for at imødekomme dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen.

Lokalt kendte bedemænd i Hammershøj

De bedemænd, du møder hos Tjele Begravelse ved Bedemand Per Rasmussen, har alle lang erfaring inden for branchen og godt kendskab til Hammershøj og omegn. Har du spørgsmål til kirker, kapeller, traditioner, skikke eller andet, står vi klar til at hjælpe.

Samarbejde med Tjele Begravelse

Når du vælger os som din lokale bedemand i og omkring Hammershøj, lægger vi ud med en snak – enten hos os i Tjele eller hjemme hos dig. Vi taler om dine – og måske også afdødes – ønsker til ceremonien, f.eks. om det skal være en bisættelse eller en begravelse, om der skal være en mindehøjtidelighed bagefter mv. Vi taler også om, hvorvidt du ønsker, at vi skal stå for alt det praktiske arbejde omkring ceremonien og dødsfaldet – der er altid en del papirarbejde forbundet med, at et dødsfald – eller om du foretrækker at klare dele af det selv.

Besøg Tjele Begravelse

Tjele Begravelse ved Bedemand Per Rasmussen holder til i lokaler på Østergade 1 i Tjele.

Du er velkommen til at komme forbi til en snak, når vi er på kontoret, eller ringe til os. Vi svarer på telefon 86 65 22 22 hele døgnet.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt & åbningstider

Ring gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Tjele Begravelse
Østergade 1
8830 Tjele

Kontakt os på telefon: 8665 2222 - vi svarer altid

Send os en mail: mail@bmpr.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×