Din lokale bedemand i og omkring Ørum

Står du overfor at skulle bruge en bedemand i eller omkring Ørum, er Tjele begravelse ved Bedemand Per Rasmussen dit oplagte valg. Vi rådgiver, vejleder og støtter i forbindelse med begravelse, bisættelse og valg af kirke i området. Vores forretning består af erfarne bedemænd, der alle har en godt kendskab til Ørum og omegn. Vi vil derfor altid kunne hjælpe i forbindelse med valg af kirke, egnede lokaler til mindesamvær samt øvrige praktiske ting i forbindelse med et dødsfald.

Bisættelse og begravelse i Ørum og omegn

Når du vælger Tjele Begravelse ved Bedemand Per Rasmussen, vælger du en bedemandsforretning med et godt lokalt kendskab til Ørum. Bestilling af blomster, solosang i kirken og/eller lokaler til mindesamvær er blot nogle af de ting, vi kan bidrage med, lige som vi også kan være behjælpelige til at booke kirke eller kapel og meget af det papirarbejde, der uundgåeligt følger med et dødsfald.

Lokalkendte bedemænd i Ørum

Hos Tjele Begravelse ved Bedemand Per Rasmussen har vi alle været i branchen i mange år, og vi har et godt lokalkendskab til Ørum og omegn. Derfor kan vi hjælpe, hvis du har spørgsmål til blomsterhandlere, traditioner, skikke, kirker, kapeller eller lignende.

Sådan foregår et samarbejde med Tjele Begravelse

Når du vælger Tjele Begravelse som din bedemand i Ørum og omegn, begynder vi med en snak. Den kan foregå i vores lokaler i Tjele eller hjemme hos dig – det er helt op til, hvad du/I føler dig mest komfortabel ved. Vi kommer ind på dine ønsker til højtideligheden; skal det være en begravelse eller en bisættelse, en kirkelig eller ikke-kirkelig handling, skal der være en mindehøjtidelighed efter begravelsen/bisættelsen mv. Vi taler også om, hvor lidt eller hvor meget af det praktiske arbejde, du foretrækker, vi skal klare.

Besøg os hos Tjele Begravelse

Tjele Begravelse ved Bedemand Per Rasmussen har lokaler i Tjele – på Østergade 1. Du er velkommen til at kigge forbi, hvis du har spørgsmål eller trænger til en snak.

Du kan også altid ringe til os på 86 65 22 22 (vi træffes hele døgnet) eller skrive til os på mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt & åbningstider

Ring gerne til os, hvis du har nogle spørgsmål – vi tager altid telefonen. På gensyn!

Tjele Begravelse
Østergade 1
8830 Tjele

Kontakt os på telefon: 8665 2222 - vi svarer altid

Send os en mail: mail@bmpr.dk

CVR: 37 68 01 68

Forretningens åbningstider:

Efter aftale.

Kontakt os via formluaren

×