Resultat af
Kundetilfredsheds
måling 2016

1. Tilfredshed med arbejdet: Gennemsnitskarakter: 4,9

2. Tilfredshed med information & vejledning om priser: Gennemsnitskarakter: 4,9

3. Vil du/I anbefale bedemanden til andre?
Ja: 100% - Nej: Ingen

Det er udfra skalaen 1-5 hvor 5 er det bedste.

Læs vores udtalelser her.

  • bedemaend-i-viborg-britta-per-evan-viborgs-bedemaend.png
  • bedemand-per-rasmussen-viborg-omegn_1.jpg
  • Bedemand_Per_Rasmussen_Koldingvej_195_8800_Viborg_indkorsel1.jpg
  • Bedemand_Per_Rasmussen_Koldingvej_195_8800_Viborg_indkorsel2.jpg
  • begravelse-i-viborg-bedemand-per-rasmussen.jpg
  • bisaettelse-i-viborg-bedemand-per-rasmussen-haandmalede-urner-bio-urner.jpg

Begravelse og bisættelse i Viborg Centrum

Viborg Centrum Bedemand Per Rasmussen

Din lokale bedemand i Viborg

Begravelse ved Viborgs Bedemand Per Rasmussen som har mere end 30 års erfaring med begravelser og bisættelser i Viborg og har indsigt og kendskab til Viborg's kirker, kapeller, traditioner, skikke og muligheder.

For os er den enkelte afsked unik og vores ubetinget fokus er for netop jer, at skabe en smuk og personlig afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Begravelse i Viborg

Begravelse i Viborg

Vi hjælper med en mindeværdig og individuel begravelse i Viborg. Vi har et indgående kendskab til alle kirker i Viborg, og ved hvilke muligheder og forbehold der er. Vi kan stå for hele planlægningen af højtideligheden udfra jeres ønsker, inklusiv koordinering af blomster som f.eks. kistepynt, kranse og kirkepynt, udarbejdelse af program, sanghæfter, booking af musiker/sanger, digtoplæsning, efter følgende mindesammenkomst mm.

Hvis det er en begravelse uden kirkelig medvirken, har vi kompetencen og en solid erfaringen til at arrangerer dette, så det bliver en ceremoni der omhyggeligt afspejler den afdødes liv og værdier, i de omgivelser I finder de rigtige.

Bisættelse i Viborg

Bisættelse i Viborg

Ved bisættelse fra Viborg, har vi stor fokus på at spare de pårørende for så meget kørsel som mulig, og derfor vil vi i planlægningen af en bisættelse oplyse om alle de kørsler der vil være forbundet med dette .Og ligegyldigt om det er en begravelse eller en bisættelse så kan vi stå for alt det praktiske så I kan føle jer trygge, og fokusere på at skabe de rammer der skal til førend I føler I kan få den helt rette afsked.

Vi har arrangeret bisættelser hvor højtideligheden har været fra haven, fra kapellet mv. Vi kan vejlede jer i lige præcis det der er vigtigt for jer ved en bisættelse Viborg.

Bedemænd i Viborg

Bedemænd i Viborg

Den lokale bedemand i Viborg består af bedemændene Per Rasmussen, Evan Haislund og Britta Iversen.

Ordet bedemand betyder oprindelig en person som indbyder til især barnedåb, bryllup og begravelse;  i købstæder som Viborg har man haft bedemænd, der var kommunale bestillingsmænd med eneret til hvervet, og som mod fastsat betaling ordnede alle formaliteter i forbindelse med de kirkelige handlinger.

I dag anvender man udelukkende en bedemand i forbindelse med begravelse og bisættelser og det er ikke kommunale bestillingsmænd;-)

Vælger I os som jeres bedemænd i Viborg, så aftaler vi på vores første møde, i hvilket omfang I ønsker praktisk hjælp og rådgivning. Samtalen kan foregå hjemme hos jer hjem eller hos Bedemand Per Rasmussen på Koldingvej. 

Vi er de mest erfarne bedemænd i Viborg, og vi udarbejder altid et prisoverslag over udgifterne ved begravelsen/bisættelsen. Og oplyser nøje om hver post.

Hos os er det vigtigt vi får talt økonomien igennem, da vi ønsker at hele forløbet skal være som I ønsker det.

Det er for det meste os, der udfylder og og søger for det praktiske i forbindelse med indsendelsen af dødsanmeldelsen, da det er en del af vores basisydelse.

Begravelsesmyndighenden er kordegnen eller præsten i afdødes sogn. Vi er som bedemænd i Viborg det udførende led i forbindelse med planlægningen af højtideligheden og vi kan hjælpe med;

Udfyldelse af papirer, forsendelse til myndighederne med papirerne, fastlæggelse af en højtidelighed med eller uden præst. 

Afhentning, iklædning af afdøde og eventuelt udsyngning ved kisteilægning , rustvognskørsel til og fra kirke/kapel samt transport af urne til kirkegård.

Kørsel med blomster fra kirke til kirkegård. Bestilling af kistepynt, kranse og båredekorationer, dødsannoncer,  stenhugger, musik, mindesammenkomst etc.

Vi træffes altid på telefon: 86 62 01 96

Du må også meget gerne sende os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vis stort kort

Kontakt os via formularen