Resultat af
Kundetilfredsheds
måling 2016

1. Tilfredshed med arbejdet: Gennemsnitskarakter: 4,9

2. Tilfredshed med information & vejledning om priser: Gennemsnitskarakter: 4,9

3. Vil du/I anbefale bedemanden til andre?
Ja: 100% - Nej: Ingen

Det er udfra skalaen 1-5 hvor 5 er det bedste.

Læs vores udtalelser her.

  • Bedemand_Per_Rasmussen-MC-Begravelser-Viborg.jpg
  • om-bedemand-per-rasmussen-viborg-3.jpg
  • Bedemand_Per_Rasmussen-ved-dodsfald-rustvogn.jpg
  • Bedemand_Per_Rasmussen_Koldingvej_195_8800_Viborg_indkorsel_om_os1.jpg
  • om-bedemand-per-rasmussen-viborg-2.jpg
  • om-bedemand-per-rasmussen-viborg-begravelsesforretning-foredrag-om-dod.jpg
  • Bedemand_Per_Rasmussen_Gravsten_gravsted-om-os.jpg
  • om-bedemand-per-rasmussen-viborg.jpg
  • Bedemand-Viborg-Begravelse-Bisaettelse-En-forskel-Per-Rasmussen.jpg

Bedemændene

Du kan altid komme i kontakt med os – Spørg efter Christina, Per, Poul Henning, Evan, Britta eller Astrid.
Også aften og weekend - Ring på 86 62 01 96.

Vi kommer gerne ud og holder møde hjemme hos dig i vante omgivelser, men du er også velkommen i vores lokaler på Koldingvej 195 i Viborg.


Bedemand Britta IversenEksamineret bedemand Britta Iversen l Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årgang 1959

8 års erfaring. Lokalkendt i Viborg/Bjerringbro og omegn

Daglig medarbejder i begravelsesforretningen i Viborg, står til rådighed i begravelsesforretningen i Bjerringbro, Kjellerup-Ans og Karup.

Jeg kan hjælpe, både hvis traditioner ønskes bevaret, men også hvis nytænkning ønskes. Jeg synes det er et stort privilegium, når jeg kan planlægge noget anderledes hvor de pårørende får oplevelsen af, at sørge for den – helt personlige begravelse – med deres afmærkninger på dagen.

 

Bedemand Evan Peter HaislundEksamineret bedemand Evan Peter Haislund l Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årgang 1949

Daglig medarbejder i begravelsesforretningen i Bjerringbro, står til rådighed i begravelsesforretningen i Viborg, Kjellerup-Ans og Karup.

Uddannet som manufakturhandler, har arbejdet med gardiner og boligudstyr som speciale. Merkomom i butiksledelse.

Selvstændig fra den 1/1 1984 med Gardin Nyt i Bjerringbro. Gardin Nyt blev solgt i 2003, hvorefter jeg overtog Bjerringbro Begravelsesforretning den 1/9 2003. Gjern Begravelsesforretning tilkøbt den 1/10-2007. I 2013 købte Per Rasmussen min forretning.

Som bedemand ser jeg det som min opgave at råde og vejlede de på rørende ved dødsfald gennem den proces det er at tage afsked med en af sine kære. Dette kan gøres på mange måder og det vigtigste er at de pårørende efterfølgende føler at den rådgivning de har fået har været tilfredsstillende, at de har været med i hele forløbet, at de selv har løst de opgaver som de selv magter. Det er oftest de små ting der kan gøre en forskel i hvordan opgaven er løst. Alle familier skal efterfølgende føle at de har fået en unik behandling fra vores side.

 

Eksamineret bedemand Poul Henning Sørensen l Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årgang 1953

Daglig leder i begravelsesforretningen i Kjellerup, står til rådighed i begravelsesforretningen i Viborg, Karup og Bjerringbro.

Poul Henning har en baggrund i købmandsverdenen i Kjellerup og har gennem 25 år været ansat i et isenkram engros-firma i Viborg. I 1997 blev han uddannet bedemand, og i 1998 overtog han Kjellerup-Ans Begravelsesforretning fra Poul Christensen, som har drevet den siden 1979.

I 2016 solgte han Kjellerup-Ans Begravelsesforretning til Per Rasmussen, hvorefter forretningen nu hedder Bedemand Kjellerup-Ans. Forretningen vil blive ved med at køre som hidtil, hvor det er Poul Henning der er, at finde i forretningen på Vestergade i Kjellerup til daglig.

 

Bedemand Per Rasmussen

Eksamineret bedemand Per Rasmussen l Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årgang 1963

Over 30 års erfaring. Bosiddende i Viborg.

Ejer og daglig medarbejder i begravelsesforretningen i Viborg, begravelsesforretningen i Bjerringbro samt begravelsesforretningen i Kjellerup-Ans og Karup.

For mig handler det meget om nærvær, respekt og ordentlighed. Det er helt essentielt, at man er nærværende og møder de pårørende i øjenhøjde og med forståelse for deres situation. Det forudsætter også, at man kan engagere sig og forstår at vise respekt og ydmyghed for at gøre forskellen og skabe den helt personlige afsked hver eneste gang.

 Bedemand l Astrid Elleriis l Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Daglig medarbejder i begravelsesforretningen i Viborg, står ligeledes til rådighed i Bjerringbro, Kjellerup-Ans og Karup.

Tekst kommer ...

Projektkoordinator/PA  l Christina Bregaard Husum l Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årgang 1976

Uddannet pædagog med særlig fokus på mennesker med en autisme spektrumforstyrrelse - igennem dette arbejde har jeg arbejdet meget med strukturering af dagen, overblik og projektkoordinering.

Jeg er lokalkendt i Viborg/Møldrup/Ørum og omegn, jeg har mit hovedvirke i begravelsesforretningen i Viborg, og står til rådighed i begravelsesforretningen i Bjerringbro, Kjellerup-Ans og Karup når der er behov for det. 

Mit primære job hos Bedemand Per Rasmussen er at koordinere dagene og bevare det store overblikket også i pressede situationer – så der er mere tid og rum til, at bedemændene igennem nærvær og ro kan gøre den personlige forskel der hvor behovet er størst.

Jeg træder til og hjælper når der er brug for det, f.eks. som chauffør og medhjælper.