Resultat af
Kundetilfredsheds
måling 2016

1. Tilfredshed med arbejdet: Gennemsnitskarakter: 4,9

2. Tilfredshed med information & vejledning om priser: Gennemsnitskarakter: 4,9

3. Vil du/I anbefale bedemanden til andre?
Ja: 100% - Nej: Ingen

Det er udfra skalaen 1-5 hvor 5 er det bedste.

Læs vores udtalelser her.

  • Bedemand-per-rasmussen-begravelse-ulstrup1.jpg
  • Bedemand-per-rasmussen-Gudenaadalens-begravelsesforretning-bjerringbro-natur.jpg
  • Bedemand-per-rasmussen-roedding-begravelse-roedding-bedemand.jpg
  • Bedemand_Per_Rasmussen-ved-dodsfald-ulstrup-begravelse.jpg

Tjele - Begravelse, Bisættelse & Bedemænd

Bedemand Tjele  - begravelse & bisættelse

Den lokale bedemand i Tjele ved begravelse eller bisættelse er Per Rasmussen. Med mere end 30 års samlet erfaring har vi en indgående indsigt og kendskab til Tjele's og omegn's kirker, kapeller, muligheder, traditioner og skikke mv.. Dette gør at vi kan efterleve vores grundlæggende værdier og  gøre denne forskel hver gang, for en smuk og personlig afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Begravelse i Tjele

Vi hjælper med en mindeværdig begravelse i Tjele og samarbejder med alle kirkerne, kapeller og lokale butikker, som f.eks. blomsterhandlere o.l. i forbindelse med højtideligheden.

Døden kan ikke undgåes og selvom den måske var set komme, så vil det altid være hårdt for de efterladte. Vores opgave som bedemænd, er at hjælpe de pårørende igennem denne svære tid, ved at varetage de praktiske foranstaltninger i forbindelse med en begravelse. Hermed får I mere tid, til at forholde jer til sorgen og ikke mindst tid til at mindes den afdøde. Vi sætter en dyd i at støtte, vejlede og arrangere den kommende begravelse efter familiens og afdødes ønsker.

Bisættelse i Tjele

Ved bisættelse fra Tjele og omegn kommer vi, som ved en begravelse. indledningsvis f.eks. forbi hjemme os jer, hvor vi snakker om og aftaler, hvordan bisættelsen skal foregå, og hvilke bestillinger og opgaver vi skal udføre for jer. Et dødsfald  kræver en del hurtigt papirarbejde, som vi gerne ordner på jeres vegne. Vi har mange års erfaring med at arrangere bisættelser i Tjele og vi ved, hvem der lokalt kan være behjælpelige med alt fra blomster til gravsten og kaffebord.

Bedemænd i Tjele

De lokale bedemænd i Tjele består af bedemand Per Rasmussen, Evan Haislund og Britta Iversen. Vi er kendt i hele Tjele området og ved, hvordan en begravelse arrangeres bedst muligt.

Kig gerne forbi udstillingen ved OK tanken i Ørum, hvor Ørum skole udstiller skolens kreativt arbejde.

Bedemand Per Rasmussen
Østergade 1
8830 Tjele
Tlf.: 8665 2222

vi træffes altid på telefon: 8665 2222

Send os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os via formularen