valg-af-bedemand-per-rasmussen.jpg

Valg af bedemand

De fleste pårørende vælger at benytte sig af en bedemand, når de skal arrangere en begravelse. Som bedemanden kan vi hjælpe til med at håndtere de mange praktiske opgaver og har det fornødne overblik, som du måske selv mangler i situationen. Men der er ikke pligt til at bruge en bedemand.

En smuk afsked

Vi skaber rum, plads og tid til åbenhed og hvor alle tanker og spørgsmål legale.

Hos Bedemand Per Rasmussen er vi eksperter i at planlægge begravelser og bisættelse – samt hjælpe og vejlede pårørende i en svær tid. Vi har opbygget vores kompetencer gennem mange år i branchen, og for hele tiden at udføre vores arbejde på den bedst mulige måde, baserer vi os på fire værdier.

Værdighed

Vi mener, at alle mennesker skal behandles med værdighed. Derfor planlægger vi naturligvis begravelse og bisættelse ud fra afdødes og Jeres ønsker.

Respekt

Respekt for afdøde er en vigtig del af vores arbejde.
Vi har den dybeste respekt for, at det er et menneske, der er død og et liv, der er levet, derfor er det ikke et lig. Og vi tager derfor altid udgangspunkt i, hvordan vi selv ville behandles hvis det var os der var død - det mener vi, er mest respektfuldt

Kvalitet

Kravet om kvalitet gennemsyrer alle aspekter i vores arbejde. Lige fra kvalitet af kiste til ordentlige rustvogne og ordentlige og dygtige leverandører, som vi samarbejder med.

Åbenhed

Hos os er åbenhed en selvfølgelighed, lige fra åbenhed om priser til den åbenhed, der skal til for at sikre, at alle spørgsmål kan stilles - og bliver besvaret!

×