bedemand-per-rasmussen-viborg-begravelsesforretning-priser-eksempler.jpg

Bisættelse eksempel 2 - Kr. 20.820

De pårørende ønsker at bedemanden varetager hele forløbet, med klassiske varer, VED BISÆTTELSE FRA SYGEHUS el. HJEMMET – afgået ved døden enten på Regionshospital Viborg eller i eget hjem (alle priser er med udgangspunkt i at det er en hverdag).

Varer og ydelser Fra DKK. inkl. moms Beskrivelse
Duet kiste i hvid silke-maling med faste greb. Hel polstring inkl. pude i råhvid hør. 6490 Fibertræ kiste. Kors på låg kan fravælges. Ønsker man ikke at anvende eget sengesæt, tilbyder vi dette fra 495 kr. Det samme er gældende for skjorte - pris fra 140 kr.
Heim bio urne 995 Nedbrydes inden for 5 år.
Klargøring og udbringning af kiste 795   Klargøring og udbringning af kiste
Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandsættelse 1875 Vi kommer altid 2 personer til at lægge i kiste og gøre i stand. Familien er selvfølgelig meget velkomne til at hjælpe og deltage. Prisen er inklusiv afskedsstund samt nødvendige og lovpligtige hjælpemidler og udstyr. 
Rustvognskørsel fra bopæl el. sygehus til kirke/kirkegårdskapel 5-10 km.
Rustvognskørsel, Viborg – Silkeborg krematorium
1490

2390
Vi sørger for at afdøde værdigt og sikkert kommer til krematoriet i Silkeborg. Vi har hos os valgt at køre Mercedes og Volvo, fordi vi synes bilerne besidder nogle stilrene linjer og udstråler kvalitet og værdighed. Vi har valgt biler i forskellige farver, da vi mener, at det er essentielt såvidt muligt, at kunne imødekomme det enkelte ønske.
Kistepynt i årstidens farver 1400 Vi sørger for en personlig kistepynt. Det er muligt at tilkøbe en større kistepynt.
Personlig vejledning - honorar 4690 Ved dødsfald er det ikke kun sorgen, man skal forholde sig til. Hvis man vælger os, til at hjælpe med det praktiske, dækker vores honorar over følgende:
- Samtale på vores kontor på Koldingvej
- Vejledning, udlevering af huskeliste mm.
- Udfyldelse og indsendelse af diverse papirer til offentlige instanser som f.eks.: dødsanmeldelse, dødsattest, ansøgning om begravelseshjælp, sygeforsikring Danmark mv.
- Kontakt til og koordinering af leverandører som f.eks. blomsterhandlere, stedet og indholdet ved mindesammenkomsten mv.
- Koordinering og deltagelse ved højtideligheden
- Udlevering af diverse skriftelige materialer som f.eks. "når nogen dør", "hvor går man hen når man går bort", mv.
- Udlån af flytte-låne-trailer
- Vejledning omkring øvrige forhold samt opfølgning
Afhentning af urne og levering på kirkegård 695 Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 200 kr. at få udleveret urnen fra krematoriet)
Bedemandens samlet pris 20.820 Derudover kan der være udgifter til personlige blomster mv., dødsannonce, gravsten, køb - anlæg og vedligeholdelse af gravsted (kirkegårdsydelser), Udgifter til boets afslutning (skifteret/advokat). Note: Kirkegårdenes priser er meget forskellige. På de enkelte kirkegårdes hjemmesider vil man oftest kunne se prisen. Prisen på disse poster er meget forskellige, da det afhænger af hvilke ønsker der er.
Andre omkostninger    
Kremering 2825 Silkeborg Krematorium.
Afhentning af urne og levering på kirkegård 695 Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 201,25 kr. at få udleveret urnen fra krematoriet)
Kørsel af blomsterhilsner 990 Kranse og blomster køres forsvarligt fra Sygehuskapel til gravstedet (op til 20 km. + km takst) og lægges på gravstedet/kranseplads. Dette kan man som pårørende også klare selv og derved spare de 990 kr. Hvis højtideligheden afholdes samme beliggenhed som gravstedet er der ingen kørsel af blomsterhilsner.
1 stk. urnesten fra 5000 Urnesten i nordisk granit, grå Bohus 55 x 45 cm inkl. 30 bogstaver til 5000 kr.
Kirkegård Aftales direkte Vedr. udtagning af gravsted og koordinering med kirkegården
Administrations honorar 895 Hvis udlæggene overstiger 10.000,00
Tillæg    
Borgerlig handling 2490 Er afdøde ikke medlem af den Danske Folkekirke er der et tillæg til vores honorar for den borgerlig handling, som går til at dække den ekstra tid vi skal bruge på den planlægning og koordinering af højtideligheden, som præsten ved en kirkelig handling varetager. Men vi har udarbejdet et lille inspirations hæfte man er mere end velkommen til at låne og kigge i mht. ideer og muligheder.
Man skal derudover huske på at der kan komme udgift til leje af kapel. Hvis bedemanden skal varetage dette aftales forløb og pris ud fra den konkret situation/ønsker.

Duet kiste i hvid silke-maling med faste greb. Hel polstring i råhvid hør.

Fibertræ kiste. Kors på låg kan fravælges. Ønsker man ikke at anvende eget sengesæt, tilbyder vi dette fra 495 kr. Det samme er gældende for skjorte - pris fra 140 kr.

Fra DKK. inkl. moms: 6490,-


Heim bio urne

Nedbrydes inden for 5 år.

Fra DKK. inkl. moms: 995,-


Klargøring og udbringning af kiste

Fra DKK. inkl. moms: 795,-


Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandsættelse

Vi kommer altid 2 personer til at lægge i kiste og gøre i stand. Familien er selvfølgelig meget velkomne til at hjælpe og deltage. Prisen er inklusiv afskedsstund samt nødvendige og lovpligtige hjælpemidler og udstyr.

Fra DKK. inkl. moms: 1875,-


Rustvognskørsel fra bopæl el. sygehus til kirke/kirkegårdskapel 0-10 km.

Vi sørger for at afdøde værdigt og sikkert kommer til krematoriet I Silkeborg. Vi har hos os valgt at køre Mercedes og Ford, fordi vi synes bilerne besidder nogle stilrene linjer og udstråler kvalitet og værdighed.

Fra DKK. inkl. moms: 1490,-

Rustvognskørsel, Viborg – Silkeborg krematorium

Vi har valgt biler i farven indian grey, da vi mener, at ikke alt behøver at være sort. Indian grey er stadig en passende og diskret farve, men den er dog alligevel moderne og elegant.

Fra DKK. inkl. moms: 2390,-


Kistepynt i årstidens farver

Vi sørger for en personlig kistepynt. Det er muligt at tilkøbe en større kistepynt.

Fra DKK. inkl. moms: 1400,-


Personlig vejledning - honorar

Ved dødsfald er det ikke kun sorgen, man skal forholde sig til. Hvis man vælger os, til at hjælpe med det praktiske, dækker vores honorar over følgende:

  • Samtale på vores kontor på Koldingvej
  • Vejledning, udlevering af huskeliste mm.
  • Udfyldelse og indsendelse af diverse papirer til offentlige instanser som f.eks.: dødsanmeldelse, dødsattest, ansøgning om begravelseshjælp, sygeforsikring Danmark mv.
  • Kontakt til og koordinering af leverandører som f.eks. blomsterhandlere, stedet og indholdet ved mindesammenkomsten mv.
  • Koordinering og deltagelse ved højtideligheden
  • Udlevering af diverse skriftelige materialer som f.eks. "når nogen dør", "hvor går man hen når man går bort", mv.
  • Udlån af flytte-låne-trailer
  • Vejledning omkring øvrige forhold samt opfølgning

Fra DKK. inkl. moms: 4690,-


Afhentning af urne og levering på kirkegård

Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 200 kr. at få udleveret urnen fra krematoriet)

Fra DKK. inkl. moms: 695,-


Bedemandens samlet pris

Derudover kan der være udgifter til personlige blomster mv., dødsannonce, gravsten, køb - anlæg og vedligeholdelse af gravsted (kirkegårdsydelser), Udgifter til boets afslutning (skifteret/advokat). Note: Kirkegårdenes priser er meget forskellige. På de enkelte kirkegårdes hjemmesider vil man oftest kunne se prisen. Prisen på disse poster er meget forskellige, da det afhænger af hvilke ønsker der er.

20.820,-


Andre omkostninger


Kremering

Silkeborg Krematorium.

2825,-


Afhentning af urne og levering på kirkegård

Familien kan også selv vælge at varetage denne opgave. (Note. Det koster 201,25 kr. at få udleveret urnen fra krematoriet)

 695,-


Kørsel af blomsterhilsner

Kranse og blomster køres forsvarligt fra Sygehuskapel til gravstedet (op til 20 km. + km takst) og lægges på gravstedet/kranseplads. Dette kan man som pårørende også klare selv og derved spare de 990 kr. Hvis højtideligheden afholdes samme beliggenhed som gravstedet er der ingen kørsel af blomsterhilsner.

Fra DKK. inkl. moms: 990,-


1 stk. urnesten

Urnesten i nordisk granit, grå Bohus 55 x 45 cm inkl. 30 bogstaver til 5000 kr.

Fra DKK. inkl. moms: 5000,-


Kirkegård

Vedr. udtagning af gravsted og koordinering med kirkegården

Fra DKK. inkl. moms: Aftales direkte


Administrations honorar

Hvis udlæggene overstiger 10.000,00

Fra DKK. inkl. moms: 895,-


Tillæg


Borgerlig handling

Er afdøde ikke medlem af den Danske Folkekirke er der et tillæg til vores honorar for den borgerlig handling, som går til at dække den ekstra tid vi skal bruge på den planlægning og koordinering af højtideligheden, som præsten ved en kirkelig handling varetager. Men vi har udarbejdet et lille inspirations hæfte man er mere end velkommen til at låne og kigge i mht. ideer og muligheder.

Man skal derudover huske på at der kan komme udgift til leje af kapel. Hvis bedemanden skal varetage dette aftales forløb og pris ud fra den konkret situation/ønsker.

Fra DKK. inkl. moms: 2490,-

×