Bedemand-Viborg-begravelse-bisaettelse-Bedemand-Per_Rasmussen.jpg

Marianne Bjerrisgaard

bedemand 1

Marianne Bjerrisgaard
Bedemandsassistent

Årgang 1965, bosat i Ravnstrup

Jeg er uddannet bedemand og har arbejdet som bedemand hos Per Rasmussen fra 2009 til 2017. Nu er jeg bedemandsassistent med en fuldtidsstilling i markedsføring og salg ved siden af.

Oprindeligt er jeg bogholder, og jeg var i min daværende stilling i 15 år, før jeg trængte til et karriereskifte. Bedemandsbranchen tiltalte mig, og jeg har ikke et sekund fortrudt. Jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe andre mennesker, der, hvor de nu er i sorgen. Der er en stor tilfredsstillelse i at hjælpe dem et lille skridt videre i processen, og selv om vi ikke kan hjælpe dem gennem sorgen, kan vi hjælpe dem med at gøre den sidste afsked så god som muligt.

Mine primære arbejdsopgaver hos Bedemand Per Rasmussen er hjælpe med kørsel til og fra kirken, ilægning i kiste og fremvisning af afdøde, hvis de pårørende ønsker det. På trods af min uddannelse som bedemand deltager jeg ikke i samtalerne, da man for at kunne bistå de pårørende bedst muligt i selve planlægningen bør være fuldtidsansat. Det skyldes, at der kan ske ændringer i de forskellige planlægningsprocedurer, både på det kirkelige og det juridiske plan.

×