om-bedemand-per-rasmussen-viborg-3.jpg

Information vedr. COVID-19​

Vi har en del familier, som retter henvendelse til os om, hvordan de skal forholde sig og hvad kan lade sig gøre i disse tider.

Vi følger regeringens og brancheforeningen Danske Bedemænds retningslinjer, som vi løbende bliver opdateret af. Det er derfor svært at give entydige svar, da det som gælder i dag, ikke nødvendigvis gælder i morgen. Vi opfordrer derfor til, at I stadig ringer til os og får svar løbende.

OPDATERING 29. november 2021:

Der må højest være 100 deltagere i begravelseshandlinger der forgår i Viborg Kirkegårdskapel. Deltagere her ud over, vil blive bedt om at stå uden for kapellet. Evt. højttaler sættes ud foran kapellet, så man kan følge med i begravelseshandlingen. I forbindelse med disse handlinger, skal der ikke fremvises gyldig coronapas.

Såfremt Præsten, familien, eller bedemanden ved anmeldelsen af handlingen, varsler kirkegårdskontoret at man forventer mere end 100 deltagere, kan der dispenseres op til det normale 168 pladser i kapellet. Alle deltagere i handlingen skal i disse tilfælde fremvise et gyldig coronapas, til kirkegårdens medarbejder, inden man går ind i kapellet.
Der p.t. ingen krav om benyttelse af mundbind ved ankomst til kapellet.

Generelt ved forsamlinger over 200 personer kræves der Corona-pas.

De bedste hilsner

Per, Christina, Britta, Jesper, Marianne, Evan og Henriette

​Se i øvrigt Folkekirkens COVID-19 tiltag. 

 

×