om-bedemand-per-rasmussen-viborg-3.jpg

Information vedr. COVID-19​

Vi har en del familier, som retter henvendelse til os om, hvordan de skal forholde sig og hvad kan lade sig gøre i disse tider.

Vi følger regeringens og brancheforeningen Danske Bedemænds retningslinjer, som vi løbende bliver opdateret af. Det er derfor svært at give entydige svar, da det som gælder i dag, ikke nødvendigvis gælder i morgen. Vi opfordrer derfor til, at I stadig ringer til os og får svar løbende.

OPDATERING 17. januar 2022

I forbindelse med nye Corona retningslinjer pr. 16. januar, er der ikke længere restriktioner for antal personer i Viborg Kirkegårdskapel. Alle 168 pladser i det store kapel og 15 i det lille kapel, kan igen bruges.

Dog er der stadigvæk krav om, at såfremt der er mere end 100 deltagere i en handling, skal der fremvises gyldig Coronapas til kirkegårdens medarbejder ved kapellets indgang.

For at undgå at ulejlige deltagere i højttidlighederne, samt undgå kontrol i alle de tilfælde hvor det ikke er nødvendigt, skal vi derfor anmode om at man i forbindelse med ekspedition og samtale med pårørende, afklarer og giver besked til kirkegårdskontoret, såfremt der forventes flere end 100 deltagere.

Foreløbig er der indtil den 31. januar stadigvæk krav om brug af mundbind i kapellet, med undtagelse når man sidder ned.

De bedste hilsner

Per, Britta, Christina, Marianne, Evan og Henriette

​Se i øvrigt Folkekirkens COVID-19 tiltag. 

 

×