kister-med-omtanke.jpg

Kister med omhu...

Vores kisteleverandør Fuglebjerg Kistefabrik er en danskejet kisteproducent og en af Danmarks største kistefabrikker.

Grunden til vores valg faldt på Fuglebjerg Kistefabrik som vores kisteleverandør er, at de leverer produkter i den bedste kvalitet, og at de giver os som bedemænd tryghed i ikke mindst en høj kvalitet men også  en ensartet kvalitet.

Derudover er Fuglebjerg Kistebrik helt fantastisk til at lave de helt personlige løsninger, og de er hurtige samt fleksible i deres levering.

Men derudover tænker Fuglebjerg Kistebrik også på klimaet. De har derfor valgt at engagere dem i "Our Climate ordningen", der på vegne af Fuglebjerg Kistebrik bidrager til plantning af hurtigvoksende træer. Disse træer optager og binder store mængder co2. Det gavner klimaet til fordel for os alle. Deres grønne indsats er registreret i det globale klimaregister på www.Co2.com, der administrerer alle data. 

Som deltagende virksomhed i de globale træprojekter har de modtaget et certifikat, som bevis for deres engagement. Læs mere om klimamærke ordningen på www.ourclimate.com

Alt dette giver os som profesionelle bedemænd en tryghed kan vi give videre til de familier der vælger os som deres bedemand. Samtidig er det med til at understøtte vores mål om hele tiden at gøre den personlige forskel, ved at leverer den højeste kvalitet og arrangere den smukkeste afsked hver gang med værdighed og respekt for afdøde og pårørende - fordi det ikke kan gøres om.

×