Velkommen - Bedemand Per Rasmussen - Begravelser & bisættelser i Viborg og omegn Viborg Begravelsesforretning
  • 1-bedemand_per_rasmussen_Koldingvej_195_8800_Viborg_indkorsel-forside.jpg
  • 2-Bedemand-per-rasmussen-lokaler-viborg-begravelsesforretning-forside.jpg
  • 3-Bedemand-per-rasmussen-viborg-omegn_forside.jpg

Professionel og personlig rådgivning

I forbindelse med et dødsfald er der ikke kun sorgen at forholde sig til – der er også en del praktiske opgaver. Hos os er du som pårørende i trygge hænder når det gælder begravelse eller bisættelse i hele Viborg Kommune; vi ordner alt det praktiske i fred og ro og efter afdødes og jeres ønsker. Få en smuk og mindeværdig afsked gennem kvalitet, nærhed og værdighed.

Vi er bedemanden der har lokal indsigt i Viborg, Bjerringbro eller omegn. Bedemanden der tager hånd om situationen og som kan gøre forskellen i en af livets svære situationer...så du får overblikket og lige nøjagtig den personlige afsked, som du ønsker.

Vi har mere end 30 års erfaring med begravelser og bisættelser og vi har stor indsigt i skikke, traditioner og muligheder vedrørende begravelse eller bisættelse i Viborg, Asmild, Vindum, Løgstrup, Skals, Møldrup, Frederiks, Tjele, Hammershøj, Ørum, Gudenådalen, Bjerringbro, Gjern, Ulstrup og Rødkærsbro. Vi er medlemmer af Danske Bedemænd og alle eksaminerede bedemænd.

Skal det være en kirkelig eller borgerlig bisættelse i Viborg Kommune, kan vi vejlede i begge dele. Vi kan ligeledes rådgive om kommunale bisættelser i Viborg. Vi har også en stor erfaring indenfor andre trossamfund hvor der er andre begravelsesritualer, f.eks. Jehovas Vidner, Katolikker, Buddhisme mv.

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf. 86 62 01 96

Med venlige hilsener Britta, Per og Evan

Børn og sorg

Børn har brug for voksenhjælp til at bearbejde deres sorg. Hjælpen behøver ikke at være professionel i traditionel forstand men kan også komme fra voksne, som barnet har tillid til. Derfor er det så vigtigt, at alle voksne omkring barnet forstår at være opmærksom.

LÆS MERE

Priser

Du kan måske synes, det forekommer upassende at stille spørgsmål til, hvor store udgifterne er, men der kan være betydelige prisforskelle, alt efter hvilken kiste, pynt etc. du ønsker. Det er derfor i orden at spørge til økonomi i forbindelse med en begravelse. Se vore priser her.

LÆS MERE

Sorgen er helt naturlig

Hvert enkelte menneskes sorg er unikt. Man sørger over at have mistet noget, der også var en del af sig selv. Nogle sørger over en kærlighed, der gav livet mening. Nogle sørger over en fremtid, der nu ser anderledes ud. Uanset hvad, så er sorg er en naturlig reaktion på tab.

LÆS MERE

Kister til individualister

Der er ingen særlige regler for, hvordan en kiste skal se ud, men det er oftest de traditionelle hvide kister, der bliver valgt...

LÆS MERE

Flyttetrailer

Hos os tilbyder vi at man som pårørende kan låne en lukket flyttetrailer uden beregning. For nogle lyder det måske mærkeligt...

LÆS MER

Danskerne og døden

Vi danskere kan tale om stort set alt. Undtagen døden. Det er bestemt ikke noget naturligt samtaleemne, og skulle samtalen alligevel falde på døden, trækker...

LÆS MERE

Foredrag

Er I en forening, sammenslutning, klub eller lignende, som kunne have interesse i at blive lidt klogere på nogle af de emner en bedemand beskæfti...

LÆS MERE